Foto: AFP / JOEL SAGET
annonse
annonse

Det er ikke noe spørsmål om «profeten» Muhammed var pedofil eller ikke. Fordi alle muslimske kilder,  islamsk historie og selv Koranens vers forteller om «profeten» Muhammed og hans koner.

«Profeten» Muhammad var gift med Khadija i 28 år, de fikk fire døtre. Khadija var en mektig rik enke som var femten år eldre en Muhammed. Khadija valgte Muhammed og giftet seg med han.

I 28 års ekteskap med Khadija var Muhammed trofast, fordi hun var rik og hadde en stor klan som Muhammed ønsket å støtte seg til for å realisere drømmen sin. Men etter Khadijas død gifter «profeten» Muhammed seg på nytt, i en alder av 54 år. Han gifter seg med to personer samtidig: Aisha som er 7 år (Abu Bakrs datter), og en enke som het Sauda.

annonse

Fordi Aisha bare er 7 år gammel er moren hennes i mot dette ekteskapet, og Muhammed må vente to år til. Men Muhammed trenger enken Sauda for at hun ta seg av Muhammeds døtre og husholdning. «Profeten» Muhammed forlovet seg med Aisha da hun var 7 år gammel og fullbyrdet ekteskapet med henne da hun var 9 år. Da «profeten» Muhammed døde, var Aisha bare 16 år. Hun var nesten 40 år yngre en «profeten».

Ulike historiske islamske kilder har beskrevet hvordan Aisha la hodet på Muhammed mage og lekte med kjønnsorganet hans. Barnet Aisha trodde dette var et leketøy. Dette er beskrevet av den velkjente islamhistoriker Al-Tabari (839-923) Ali Dashti (23 Years: A Study of Prophetic Career of Mohammad) og også av Halvor Tjønn (Muhammed slik samtiden så ham). Mange andre historiebøker med muslimske forfattere og historikere er enige om dette.

Vi har en mann som har fire små døtre hjemme, og er 54 år gammel når han forlover seg med en jente på 7 år. Ekteskapet fullbyrdes når Aisha er 9 år. Hva kan vi kalle en slik handling? Hvilke ord kan vi bruke uten at muslimer blir krenket? Var dette vanlig på denne tiden? Samtidige historiebøker og vers fra Koranen viser at dette ikke var vanlig. På samme tid i Perserriket var aldersgrensen satt til 16 år, dette er nevnt i Avesta, en hellig skriftsamling i den persiske religionen zoroastrismen.

annonse

Dette betyr at Muhammed var pedofil. Hvorfor skal det være forbudt å si noe som åpenbart er sant? Skal muslimer få lovens rett til å stikke hodet i sanden for å fornekte sannheten? Det er som når Galileo måtte benekte at jorden gikk rundt solen, siden dette var uakseptabelt for den katolske kirke. Nå vet alle at jorda går i bane rundt sola, og at Muhammed var pedofil. Men dette er uakseptabelt for moskeene, våre nye religiøse maktsentra.

«Profeten» Muhammed var pedofil. «Profeten» Muhammed var pedofil. «Profeten» Muhammed var pedofil. «Profeten» Muhammed var pedofil. «Profeten» Muhammed var pedofil.  «Profeten» Muhammed var pedofil.

Jeg kan si det hundre ganger til slik at muslimer blir krenket ferdig. Muslimer må forstå at de er ikke roboter. Profeten deres var heller ikke en robot. Alle muslimer skal ikke være en kopi av første roboten heller, med de samme feil. Muslimer har hjerne, de må bare bruke den for å forstå at Muhammed var et menneske, og mennesker er feilbarlige. Muslimer trenger ikke å kopiere mennesket Muhammeds feil. Muslimer har blitt som roboter uten egen vilje, programmert etter en bok som er skrevet for 1400 år siden, etter Muhammeds død.

Profeten Muhammed og hans etterfølge har krenket selve menneskeheten, individet, og spesielt kvinner. Dere har krenket meg som kvinne, gjennom å slå meg, gjennom å steine meg, gjennom å gifte meg bort i barnealderen, gjennom å selge meg som sexslave, gjennom å voldta meg. Så det er på tida at dere får høre sannheten: Muhammad var pedofil, og jorda går rundt sola.

Vi må som Galileo si: Eppur si muove.

Uansett hva de katolske prestene sa: jorden beveger seg. Uansett hva imamene og den europeiske menneskerettsdomstol sier: Muhammed var pedofil.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon