Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
annonse
annonse

Det er skrevet tusenvis av sider med forklaringer og bortforklaringer på terroren som skjedde i regjeringskvartalet og på Utøya. Men ingen kan ta fra det ansvaret den daværende sittende regjeringen hadde for sikkerheten for det norske folk. Det er fakta som ikke på noen måte kan bestrides.

Det var Jens Stoltenberg. Arbeiderpartiets leder, som satt med styringen over Norge. Det var han som øverste instans hadde det hele og fulle ansvaret. Men han valgte å bli sittende. « Vi skal lære av denne grusomme handlingen». Man kan jo spørre seg hva AP har lært i dag. Dessverre lite annet enn å legge skylden på andre.

Isteden hamrer AP og venstresiden konstant på koblingen mellom 22.7 og Sylvi Listhaug. Det er så fornedringene at en ikke skulle tro det var mulig å synke lavere. Koblingen de gjorde fra en medierådgiver en sen nattetime og lanseringen av filmen om Utøya er så spekulativ at det mangler sidestykke innen Norsk politikk.

annonse

Men det virket. Alle beit på kroken som ble hengt ut. Og de fikk avsatt en justisminister pga. et bilde på FB. Det mangler presedens. Og like forbannet bruker media og AP dette i dag for å legge skylden på hendelsen på Sylvi Listhaug sine skuldre.

Man skulle tro at media skulle reflektere de reelle og sanne hendelsene som skjer. For å opplyse sine lesere. Men isteden er de et verktøy for å påvirke massenes mening. Og med NRK som statsfinansiert kanal så treffer de dessverre mange.

I lys av Sylvi Listhaus bok « Der andre tier» hamrer Hadia Tajik nestleder i Arbeiderpartiet på med samme konspiratoriske sett som de har gjort siden Sylvi Listhaug postet den «fatale» FB meldingen. Innholdet i det hun postet var krystallklart. Det kan umulig misforståes sett i lys av den politiske diskusjonen som var i stortinget.

annonse

«Vi vil inndra pass og statsborgerskap til fremmedkrigere og terrorister raskt og effektivt! Det vil Arbeiderpartiet stemme ned. I kampen mot terror kan vi ikke sitte og toe hendene våre!»

AP, Støre, Tajik med flere bør vise seg voksen nok til å innrømme at dette er en kobling de gjorde bevisst for å felle Sylvi Listhaug. De bør vise seg som voksne ansvarlige mennesker som er verdig til å drive med politikk. Verdig til å inneha politiske verv.

For det de holder på med har lite med politikk å gjøre. Det er en skittkasting for å felle en politisk motstander. Dere er avslørt, avkledd til spott å spe for deres handlinger. Og har mistet alt som heter politisk integritet.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon