Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse
annonse

En kvinne har anmeldt to menn for voldtekt etter at hun etter sigende ble voldtatt på en fest i Eiker i september. Document rapporterer at to unge menn nå er siktet for overgrepet.

Voldtekten skal ha skjedd på en fest i Eiker 15. september. Jenta skal ha ligget på et rom og hvilt seg mens festen pågikk da de to unge mennene voldtok henne. Etter overgrepet skal de to gjerningsmennene ha forlatt festen, uten at noen av de andre festdeltagerne la merke til at de forsvant.

Politiet ble kontaktet like etter at overgrepet fant sted, og rykket ut til den aktuelle adressen. Dette bekreftes av politiadvokat Linda Marie Robbestad i påtalegruppen for seksuelle overgrep og barnevold.

annonse

– Den ene involverte parten ble fremstilt for varetektsfengsling tre dager etter voldtekten. Dette for å hindre bevisforspillelse da den andre mannen fortsatt var på frifot. En uke senere pågrep politiet den andre siktede, sier Robbestad

Politiet har etter avhør konkludert med at det ikke fantes bevisforspillelsesfare, og slapp dermed de sviktede gjerningsmennene. Ingen av de to siktede har erkjent straffskyld. De er nettopp blitt myndige, og den unge jenta er noe yngre enn dem. De siktede mennene er begge utenlandske statsborgere.

Robbestad sier at de har sikret spor og understreker at saken fortsatt er under etterforskning.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

annonse

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon