Illustrasjonsbilde. (AP Photo/Ariel Schalit)
annonse

Den amerikanskledede alliansen har siden fredag ledet et omfattende luftangrep mot IS’ siste skanse øst i Syria, ifølge eksilgruppen SOHR.

Alliansen har hamret løs på IS-stillinger øst for Eufrat-elva med hundrevis av missiler og granater siden fredag kveld, opplyste den britiskbaserte eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights (SOHR) lørdag formiddag.

Så langt er det ikke meldt om noen drepte eller sårede.

annonse

Bombeangrepet er det siste i alliansens forsøk på å nedkjempe IS i området siden 10. oktober, da IS innledet en rekke motangrep mot amerikanskstøttede syriske krigere. I forrige uke klarte IS å utføre en rekke angrep øst for Eufrat-elva og gjenerobret områder de hadde blitt fratatt tidligere.

(©NTB)

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon