Politiet har rykket ut etter meldinger om skyting og bråk mellom ungdommer. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
annonse

En venn i Oslo-politiet som sier at han må være anonym for å beholde jobben til han har funnet seg en ny, tar bladet fra munnen i en «fortvilet melding» til meg.

annonse

Politifolkene trues med oppsigelse hvis de offentlig setter fokus der det hører hjemme, nemlig mot muslimsk innvandring.

annonse

Han vurderer å flytte eller å få seg et annet levebrød, for det er livsfarlig å være politi i gatene i Oslo-Øst. Han var selv i fare i natt.

Han sier at det hver natt er hærverk og vold av ulikt slag der han selv opererer. Natt til lørdag og søndag er det som regel aller verst, og det skjer hver uke.

annonse
annonse

Bandittene/gjerningsmennene er i hovedsak andre- eller tredjegenerasjons muslimer. Det ropes Allahu Akbar, men dette er det strengt forbudt å opplyse om.

Området de operer på, sprer seg, og i natt var det et tosifret antall slagsmål i selve Storgata, der flere brukte kniv og slagvåpen. Hundrevis av voldelige ungdommer deltok. De fleste var i slutten av tenårene.

Også i andre deler i Oslo var det slagsmål og minst en overfallsvoldtekt utført av en mann som så ut til å være fra Nord-Afrika eller Midtøsten.

Det ble satt i brann flere biler, og enda mange flere ble ramponert.

Politiet ble selv truet og angrepet av gjengene og store forsterkninger måtte tilkalles. Han ble selv slått og sparket, men ble ikke alvorlig skadet.

Han hevder at hans sjefer er gisler for Byrådet, som er handlingslammet. Deres ledere har nemlig ennå ikke sett hva som er ondets rot. I hvert fall vil ikke Raymond Johansen innrømme de reelle årsakene til situasjonen, selv om bandittvirksomheten blant unge muslimer har økt med nesten 40 prosent bare det siste året.

«Kom deg bort», er i hvert fall mitt råd til denne politimannen, selv om det ikke løser de selvskapte problemene for land og folk og i vår hovedstat spesielt. Den er snart ødelagt slik som vår kjære naboland i øst. Vi ligger 10 – 12 år etter Sverige – på godt og vondt.

Den globalistiske eliten er hovedansvarlig i begge våre to land, men de som ikke tenker selv, har latt seg indoktrinere, og som stemmer på dem som i mange tiår har beundret og tatt inn islam, som er vår kultur sin motpol på nesten alle områder, er ikke uskyldige.

Google har blokkert alle annonsene på Resett.
Vi trenger din hjelp for å overleve!

kr.
Velg betalingsmetode
Personelig informasjon

Totalt bidrag: kr. 200,00 One Time

Du kan også støtte oss på Vipps nummer 124526.

Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.

SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du her.Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.