Politiet har rykket ut etter meldinger om skyting og bråk mellom ungdommer. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Del saken
 • 5.6K
 •  
 •  
 •  
 •  

En venn i Oslo-politiet som sier at han må være anonym for å beholde jobben til han har funnet seg en ny, tar bladet fra munnen i en «fortvilet melding» til meg.

Politifolkene trues med oppsigelse hvis de offentlig setter fokus der det hører hjemme, nemlig mot muslimsk innvandring.

Han vurderer å flytte eller å få seg et annet levebrød, for det er livsfarlig å være politi i gatene i Oslo-Øst. Han var selv i fare i natt.

Han sier at det hver natt er hærverk og vold av ulikt slag der han selv opererer. Natt til lørdag og søndag er det som regel aller verst, og det skjer hver uke.

Bandittene/gjerningsmennene er i hovedsak andre- eller tredjegenerasjons muslimer. Det ropes Allahu Akbar, men dette er det strengt forbudt å opplyse om.

Området de operer på, sprer seg, og i natt var det et tosifret antall slagsmål i selve Storgata, der flere brukte kniv og slagvåpen. Hundrevis av voldelige ungdommer deltok. De fleste var i slutten av tenårene.

Også i andre deler i Oslo var det slagsmål og minst en overfallsvoldtekt utført av en mann som så ut til å være fra Nord-Afrika eller Midtøsten.

Det ble satt i brann flere biler, og enda mange flere ble ramponert.

Politiet ble selv truet og angrepet av gjengene og store forsterkninger måtte tilkalles. Han ble selv slått og sparket, men ble ikke alvorlig skadet.

Han hevder at hans sjefer er gisler for Byrådet, som er handlingslammet. Deres ledere har nemlig ennå ikke sett hva som er ondets rot. I hvert fall vil ikke Raymond Johansen innrømme de reelle årsakene til situasjonen, selv om bandittvirksomheten blant unge muslimer har økt med nesten 40 prosent bare det siste året.

«Kom deg bort», er i hvert fall mitt råd til denne politimannen, selv om det ikke løser de selvskapte problemene for land og folk og i vår hovedstat spesielt. Den er snart ødelagt slik som vår kjære naboland i øst. Vi ligger 10 – 12 år etter Sverige – på godt og vondt.

Den globalistiske eliten er hovedansvarlig i begge våre to land, men de som ikke tenker selv, har latt seg indoktrinere, og som stemmer på dem som i mange tiår har beundret og tatt inn islam, som er vår kultur sin motpol på nesten alle områder, er ikke uskyldige.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 5.6K
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]