(AP Photo/Sergei Grits)
annonse
annonse

Fredrik Modeus, som er biskop i den svenske kirken, gir støtte til at muslimer i byen Växjö skal bli satt i stand til offentlig å sende et kall til bønn fra moskeen og sier at han ser frem til å høre det sammen med kirkeklokker, skriver Breitbart.

«Jeg gleder meg over søknaden og ser frem til å høre både kirkeklokker og bønnemeddelelser i vår by,» skriver biskopen på twitter.

For flere dager siden sa den lokale muslimske lederen Imam Ismail Abu Helal at kallet til bønn ville gjøre det mulig for muslimer å integrere seg i det svenske samfunn.

annonse

I en artikkel i den regionale avisen Barometern nylig uttrykte biskop Modeus også sine pro-innvandring synspunkter og argumenterte mot deportasjonen av avviste asylsøkere fra Afghanistan.

Modeus hevdet at Sverige burde «gjeninnføre muligheten for oppholdstillatelse i spesielle og spesielt ødeleggende forhold» og sa at Sverige burde se på seg selv som en «humanitær supermakt». «Tillat enslige ungdommer å bli. Ikke midlertidig, men permanent,» skrev han.

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

annonse

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon