TV 2 kommer med nye voldsomme beskyldninger mot den amerikanske presidenten Donald Trump. Skjermbilde TV 2.
annonse
annonse

TV 2 antyder nok en gang den amerikanske presidenten Donald Trump er en rasist, dette til tross for at approval rate hos svarte amerikanere er den høyeste noensinne. 

Under TV 2s nyhetssending gikk journalist Mathias Ask til frontalangrep på Trump og sa rett ut at Trump har en historie med å komme med uttalelser som «grenser til det rasistiske».

– Men samtidig er det ganske kjent at Trump har kommet med kommentarer, også offentlig, som grenser til det rasistiske. Han startet sin politiske karrière ved å så tvil rundt fødselstedet til Barack Obama, fortalte Ask til TV 2s TV-seere.

annonse

Les også: Tidligere NRK-journalist drar paralleller mellom Trump og Hitler

Barack Hussein Obama har selv hevdet at han er født på Hawaii, men hans halvbror Malik hevder han er født i Kenya.

TV 2 har ikke antydet at Obamas bror Malik er rasist, selv om han går enda lenger enn Trump i sin påstand.

annonse

 

Trump en falsk elektriker som river ut ledninger?

Nyhetskanalen fortsatte deretter harseleringen av Trump, og en kvinnelig programleder i kanalen synes Trumps hårsveis var et viktig tema da hun intervjuet professor Henrik Syse.

Professoren bemerket seg hårveiskommentaren fra TV 2s programleder og gjorte et nummer ut av dette da han fikk spørsmål om hva Trump har fått til etter to år i sjefsstolen.

– Først må det sies at maske, hår og personlighet er en viktig del av Donald Trump, sa Syse i det TV 2s programlederen kniste av hårbemerkningen.

annonse

Videre fortalte Syse at det er «ganske skummelt» at Trump er president og sammenlignet han med en elektriker som ikke har peiling på hva han driver med.

– Han (Trump) er annerledes enn andre politikere. Noen synes det er veldig bra, andre synes det er ganske skummelt.

– Det er som om vi skulle fått inn en elektriker her i studio som ikke visste noen ting om å være elektriker. Nå skal jeg rive ut ledningene! Så sier noen, ja det er bra, sannelig får vi noen til å gjøre noe annet. Så kommer det an på hva vedkommende gjør, sa Syse i det han avsluttet med at det ikke er hans jobb å dømme Trump.

Til tross for angrepene fra TV 2, som nok en gang fremstiller den amerikanske presidenten som inkompetent og en rasist, viser nye målinger fra Rasmussen at approval rate hos svarte amerikanere for presidenten er den høyeste som noen gang er målt.

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

annonse

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon