Shoaib Sultan. Illustrasjonsbilde. Foto: Ole Gunnar Onsøien / NTB scanpix
annonse
annonse

Den tidligere homohater, shariaelsker og dobbeltansikt Shoaib Sultan spiller en viktig rolle i Linda Noors kampamje mot demokrati og ytringsfrihet. 16. oktober arrangerte Noor og Minotenk «Muslimfiendtlige holdninger i Norge: fra ord til handling».

I vårt samfunn er kritikk av religion og politikk tillatt, for vi bor i et demokratisk samfunn. Ytringsfrihet eksisterer ikke i Midt-Østen, men her i Norge er det lov å kritisere islam. Husk: muslimer er mennesker, men islam er en religion. Det er lov å kritisere religionen, fanatikere, islamister.

Jeg klarer ikke forstå hvordan Noor, Sultan og deres støttespillere – med sin enorme dobbeltmoral – klarer å kalle seg selv aktivister i liberalismens navn. De prøver desperat å anklage det norske samfunnet for rasisme, fiendtlighet og islamofobi. Jeg savner litt kjærlighet til det norske, frie samfunnet fra de som bekjenner seg til eller støtter islam.

annonse

Det islamske religiøse miljøet i Norge står for en mangel på respekt: Er de ikke fornøyd med systemet, lovene og friheten her i Norge? Det finnes i så fall mange titalls land hvor de kan oppfylle drømmen om å leve etter islamske lover.

Noor, Sultan og tilhengere gjør alt for å presse islamsk fiendtlighet på det naive, «snille» norske samfunnet. Hovedtemaet er «krenkede religiøse følelser», media elsker saker om gråtende, sårede muslimer.

Moskéledere, imamer og religiøse muslimer har selv bidratt til å skape dagens kaos. De bygger under og skaper rasismen i vårt frie samfunn uten tanke for mulige konsekvenser. Dessverre har de trodd at alle muslimer vil klappe, danse og nikke, hundre prosent enige med denne tankegangen.

Jeg har et spørsmål til de snille, naive nordmenn: hvorfor forstår dere ikke hvilken trussel disse kreftene utgjør for vårt frie samfunn? Jeg personlig flyktet for mitt eget liv – og det handlet i like stor grad om islam som om politikk. Jeg har aldri trodd på islam, Muhammed og Koranen; jeg har vært et oppegående menneske siden jeg ble født.

annonse

Man må ikke tro på alt man leser og hører. Når irakiske religiøse lærde uttalte seg, når jeg leste og studerte: alltid har jeg tenkt selv. Vi har fått utdelt et hode og en hjerne, det er vår plikt å tenke selv.

Jeg forstår ikke hva Noor, Minotenk, Rødt og andre prøver å fortelle oss. Jeg er homofil muslim, jeg opplever stadig fiendtlige holdninger fra både religiøse og sekulære muslimer. Men den fiendtligheten jeg opplever er ikke et tema for Linda Noor sin kampanje mot «hat».

Jeg spør Linda Noor og Minotenk: burde ikke temaet 16. oktober vært fiendtlighet – ikke bare når den rammer muslimer?

Agendaen fremstår klar som sola: målet er å endre det norske samfunnet. For det norske samfunnet er bygget på kristendommen og følger ikke islam, profeten og Koranen. Derfor må hets og fiendtlighet skapes, uroen er et verktøy for å bygge opp den muslimske nasjonen i Norge, og styrke den islamske identiteten. Her finner vi årsaken til det store behovet for å markere sine rene, islamske holdninger.

For å ta et eksempel: hijab på alle – helt fra de er småjenter. Selv om hijab ikke er nevnt i Koranen, og har ingenting med islam å gjøre. Men de fleste muslimer kan ikke arabisk, og forstår altså ikke det som står i Koranen!

annonse

Jeg hater ingen, men misliker sterkt juks, dobbeltmoral, fanatisme og dominerende folk. Det at man hele tiden henviser til «skriftlærde» – som om man må ha doktorgrad for å kunne uttale sin mening om islam, det er ekstremt nedlatende. For å si det på godt norsk:

Kyss meg midt i……

 Et eksempel på hvordan Koranen blir feil oversatt finner vi i «Enhetsbekjennelsen» Sura 112: I Einar Bergs oversettelse står det:

Si, «Han er Gud, Én»
Gud, den Evigvarende.
Ikke har han avlet noen,
Ei heller har Han selv blitt avlet.
Ingen er hans like

Her er linje to feil oversatt fra arabisk, det skulle vært Gud, den stumme – altså stum som en stein, ikke levende, livløs.

Kjære nordmenn, la oss slutte å gi de religiøse ledere rett til å representere alle muslimer. La oss avvise fanatikere og islamister. Disse ønsker bare å fremstille vanlige muslimer som offer, målet er hets mot alle muslimer som deretter vil skape og øke splittelsen mellom muslimer og alle andre.

La oss heller støtte vanlige muslimer. Alle de som vil holde seg unna islam og heller leve i et fritt samfunn etter norske lover og regler. Ikke la imamene, islamistene og andre skape fiendtlighet mellom nasjoner og grupper.

La målet vårt være å stå solid samlet mot deres syke sjeler!

annonse

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon