Illustrasjonsbilde av ambulanse/sykebil under utrykning. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
Del saken
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

En mann i 30-årene er skadd i en voldsepisode i Larvik. Tre menn ble sett løpende fra stedet.

Politiet fikk melding om hendelsen tirsdag kveld. Ved 23-tiden var både politi og ambulanse på plass.

– Ifølge vitner lå mannen nede lenge, men skal ha vært oppegående til slutt. Vi håper det ikke er alvorlig. Samtidig snakker vi med vitner og forsøker å finne ut hva som har skjedd, sier oppdragsleder Roger Aaser i Sørøst politidistrikt til NTB.

Ingen er foreløpig pågrepet, til tross for at tre menn ble sett løpende fra stedet.

(©NTB)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]