Resett. Foto: Christofer Owe/Resett
Del saken
 • 53
 •  
 •  
 •  
 •  

Flere har etterlyst at vi åpner en liten nettbutikk som kan selge Resett-effekter. T-skjorter er jo en åpenbar kandidat og noe som er ganske lett å organisere.

Men det kan være en ide å ha et litt bredere sortiment med krus, drikkeflasker, sjokolade, lommebøker, penner, notatblokker, reflekser, bumper stickers, capser osv. Resett begynner å bli en «familie» og noe folk både assosierer seg med og kunne tenke seg å støtte.

Og for de (mange) som hater oss, kan vi kanskje tilby Resett toalettpapir og vaskefiller..

Vi har tenkt tanken en stund, men har ikke prioritert å jobbe med saken. Det redaksjonelle har prioritet. Slik vil det også være fremover. Det vi derfor leter etter er en samarbeidspartner som kan ta seg av og organisere bestillinger, lager og leveranser. Motiver og ideer til t-skjorte tekster og produktsortiment bidrar selvfølgelig Resett til.

Vi søker herved i en åpen oppfordring til ideer til hvem vi kan samarbeide med og tilbud fra bedrifter og/eller personer som har erfaring, ideer og gjennomføringsevne med nettbutikk og eller som har et eksisterende konsept for nettbutikk som Resett kan passe inn i.

Vi prioriterer løsninger basert på revenue-sharing og minimal investering fra Resetts side. Prisene nettbutikken tilbyr må være konkurransedyktige.

Ta kontakt med oss på [email protected] hvis du har forslag, ideer eller ønsker å skissere en forretningsmodell vi kan passe inn i. Markedsføringen vil selvfølgelig skje på Resett

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 53
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]