Resett. Foto: Christofer Owe/Resett
annonse

Flere har etterlyst at vi åpner en liten nettbutikk som kan selge Resett-effekter. T-skjorter er jo en åpenbar kandidat og noe som er ganske lett å organisere.

annonse

Men det kan være en ide å ha et litt bredere sortiment med krus, drikkeflasker, sjokolade, lommebøker, penner, notatblokker, reflekser, bumper stickers, capser osv. Resett begynner å bli en «familie» og noe folk både assosierer seg med og kunne tenke seg å støtte.

annonse

Og for de (mange) som hater oss, kan vi kanskje tilby Resett toalettpapir og vaskefiller..

Vi har tenkt tanken en stund, men har ikke prioritert å jobbe med saken. Det redaksjonelle har prioritet. Slik vil det også være fremover. Det vi derfor leter etter er en samarbeidspartner som kan ta seg av og organisere bestillinger, lager og leveranser. Motiver og ideer til t-skjorte tekster og produktsortiment bidrar selvfølgelig Resett til.

annonse
annonse

Vi søker herved i en åpen oppfordring til ideer til hvem vi kan samarbeide med og tilbud fra bedrifter og/eller personer som har erfaring, ideer og gjennomføringsevne med nettbutikk og eller som har et eksisterende konsept for nettbutikk som Resett kan passe inn i.

Vi prioriterer løsninger basert på revenue-sharing og minimal investering fra Resetts side. Prisene nettbutikken tilbyr må være konkurransedyktige.

Ta kontakt med oss på [email protected] hvis du har forslag, ideer eller ønsker å skissere en forretningsmodell vi kan passe inn i. Markedsføringen vil selvfølgelig skje på Resett

Google har blokkert alle annonsene på Resett.
Vi trenger din hjelp for å overleve!

kr.
Velg betalingsmetode
Personelig informasjon

Totalt bidrag: kr. 200,00 One Time

Du kan også støtte oss på Vipps nummer 124526.

Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.

SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du her.Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.