illustrasjonsbilde. (AP Photo/Richard Drew, File)
Del saken
 • 148
 •  
 •  
 •  
 •  

En gruppe demonstranter samlet seg utenfor det som angivelig skal være hjemmet til Fox News ankeren Tucker Carlson i Washington D.C onsdag kveld. Det melder det National Review.

Smash Racism D.C som er en selvbeskrevet «anti-fasistisk» gruppe, la onsdag ut en video på Twitter av medlemmer som skrek obskøniteter mot Carlsons hjem, og la skylden for flere tusen dødsfall på ham.

«Tucker Carlson, we will fight» ropte demonstrantene. «We know where you sleep at night».

Flere av aktivistene som samlet seg utenfor hjemmet til Tucker Carlson skal ha fått sine Twitter-kontoer suspendert. En av gruppens Twitter-meldinger som inneholdt Carlsons adresse ble fjernet så fort den ble lagt ut.

Akkurat denne gruppen med venstrevridde aktivister har tidligere utpekt flere republikanere og utsatt dem for offentlig trakassering, inkludert da Texas-senator Ted Cruz ble jaget ut av en restaurant i Washington D.C med sin kone i september.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 148
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]