Under et gjengslagsmål ved Holmlia senter sør i Oslo ble to personer tilfeldige ofre. Medlemmer av den ene gjengen gikk til angrep og ramponerte bilen de satt i. Men de to personene klarte å flykte til Hauketo stasjon noen kilometer unna, der de fikk bistand av politiet. De fikk kun mindre kuttskader. Her bilen med ødelagt frontrute. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
En sentral skikkelse i Holmlia-gjengen Young bloods, en mann i 30-årene, ble torsdag pågrepet i Belgia, melder TV 2. Mannen var etterlyst internasjonalt.

Mannen ble pågrepet idet han forsøkte å få seg nytt pass. Etter det TV 2 kjenner til, har norsk politi ugyldiggjort mannens pass.

annonse

– Vi kan bekrefte at en norsk statsborger i dag ble pågrepet i Belgia. Bakgrunnen for pågripelsen er at vedkommende har vært internasjonalt etterlyst, sier politiadvokat Andreas Meeg-Bentzen til kanalen.

annonse

Det er ikke kjent hvordan mannen stiller seg til siktelsen.

Han er siktet for å ha motarbeidet rettsvesenet ved å holde en kriminell skjult for politiet. Bakgrunnen for saken skal være en kidnapping som fant sted på Holmlia i Oslo i 2015.

(©NTB)

annonse
annonse
annonse

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett-medlemskap finner du ved å trykke her.