Under et gjengslagsmål ved Holmlia senter sør i Oslo ble to personer tilfeldige ofre. Medlemmer av den ene gjengen gikk til angrep og ramponerte bilen de satt i. Men de to personene klarte å flykte til Hauketo stasjon noen kilometer unna, der de fikk bistand av politiet. De fikk kun mindre kuttskader. Her bilen med ødelagt frontrute. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
annonse
En sentral skikkelse i Holmlia-gjengen Young bloods, en mann i 30-årene, ble torsdag pågrepet i Belgia, melder TV 2. Mannen var etterlyst internasjonalt.

Mannen ble pågrepet idet han forsøkte å få seg nytt pass. Etter det TV 2 kjenner til, har norsk politi ugyldiggjort mannens pass.

annonse
annonse

– Vi kan bekrefte at en norsk statsborger i dag ble pågrepet i Belgia. Bakgrunnen for pågripelsen er at vedkommende har vært internasjonalt etterlyst, sier politiadvokat Andreas Meeg-Bentzen til kanalen.

annonse

Det er ikke kjent hvordan mannen stiller seg til siktelsen.

Han er siktet for å ha motarbeidet rettsvesenet ved å holde en kriminell skjult for politiet. Bakgrunnen for saken skal være en kidnapping som fant sted på Holmlia i Oslo i 2015.

annonse

Ønsker du å bidra til å holde Resett gående?

Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

(©NTB)

Google har blokkert alle annonser på Resett
Vi trenger din hjelp for å overleve

Støtt oss ved å tegne medlemskap her
Betal til kontonummer 1503.94.12826 eller
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
PayPal Logo

Du kan støtte Resett på Vipps nummer 124526

Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.