Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Onsdag kveld litt før klokken halv syv skrev Oslo-politiet på Twitter at det ble avfyrt skudd i bydelen Bøler på Oslo øst. Politiet opplyste via sin Twitter-konto om at de har hatt mange patruljer på leting i området. Torsdag formiddag forteller politiet til Resett at ingen foreløpig er pågrepet etter hendelsen.

– Vi fikk melding om hendelsen klokken 19, og vi jobber nå ut fra at det er blitt løsnet skudd, sa operasjonsleder Marianne Havenstrøm i Oslo politidistrikt til TV2.

Det var flere vitner til hendelsen. Noen skal ha sett selve skytingen, mens andre hørte smell. Flere vitner har også fortalt om høylytt krangling før skytingen fant sted. En bil ble observert kjørende fra stedet, og det skal dreie seg om en grønn eller grå sedan.

Ifølge Oslo-politiet på Twitter hadde politiet «store styrker» i området. Dette ble meddelt straks før klokken åtte på kvelden. Kriminalvakten i politiet fortalte TV2 onsdag at man ennå ikke kan si noe om hvilke miljøer som var involvert.

Ali Reza Mehr bor på Bogerud, like i nærheten av Bøler. Han hørte skuddene, og sa at han ikke synes slike ting bør skje i Norge.

– Jeg vil bo i fred. Sånt skal ikke skje i Norge. Det er skummelt, og det er veldig ubehagelig. Jeg ville ikke at dette skal skje igjen, sa Mehr.

Straks før klokken 11 onsdag kveld skrev politiet at de var ferdige med de operative tiltakene i den angjeldende saken.

Torsdag formiddag har politiet ennå ikke foretatt noen pågripelser. Det er fortsatt ikke kommet inn meldinger om skader.

– Vi har ikke gjort noen pågripelser ennå, og vi har ingen flere opplysninger som vi ikke allerede har vært ute med, men vi jobber videre med saken, sier Eirik Wilmann, senior kommunikasjonsrådgiver i Oslo-politiet til Resett.

Foto: Skjermdump fra Twitter.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]