Illustrasjonsbilde. (Photo by Fabrice COFFRINI / AFP)
Del saken
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Antidopinglaboratoriet ved Karolinska universitetssykehus i Huddinge nektes av WADA å utføre en spesiell type dopinganalyser i et halvt år.

Det er straff for en tabbe. Laboratoriet gjorde tidligere i år en feil med en av blindtestene som WADA sender ut for å teste de godkjente laboratorienes nøyaktighet. Nå er straffen kommet, melder Aftonbladet.

Testen som ikke ble behandlet korrekt gjelder den såkalte GC/C/IRMS-metoden, der kunstig testosteron skilles fra kroppens egen.

Straffen gjøres gjeldende fra august, da laboratoriet ble satt under etterforskning. Man får lov til å utføre alle andre typer dopinganalyser under det halve året straffen gjelder, men den typen prøver må sendes videre til et annet laboratorium.

(©NTB)

[email protected]

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]