Illustrasjonsbilde. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

En 45 år gammel mann er i Jæren tingrett dømt til ett år og fire måneders ubetinget fengsel for å ha injisert sin sønn med dopingmidler.

Så sent som i 2015 ble mannen dømt i Stavanger tingrett for regelmessig å ha injisert sin sønn med anabole steroider i en periode på fire år fra sønnen var bare ti år gammel. Nå er han igjen dømt han for å ha injisert dopingmidler i sønnen fra han var 16 til han ble 18 år, skriver Stavanger Aftenblad.

Den 45 år gamle mannen erklærte seg ikke skyldig etter tiltalen. Ifølge mannen, som selv har vært kroppsbygger og brukt dopingmidler, ble han først i ettertid klar over at sønnen hadde brukt anabole steroider. Retten finner det imidlertid bevist at det var tiltalte som injiserte dopingmidlene i sønnen.

Faren ble anmeldt av sin da 17 år gamle sønn i januar 2016.

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]