Illustrasjonsbilde. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
annonse
annonse

En 45 år gammel mann er i Jæren tingrett dømt til ett år og fire måneders ubetinget fengsel for å ha injisert sin sønn med dopingmidler.

Så sent som i 2015 ble mannen dømt i Stavanger tingrett for regelmessig å ha injisert sin sønn med anabole steroider i en periode på fire år fra sønnen var bare ti år gammel. Nå er han igjen dømt han for å ha injisert dopingmidler i sønnen fra han var 16 til han ble 18 år, skriver Stavanger Aftenblad.

Den 45 år gamle mannen erklærte seg ikke skyldig etter tiltalen. Ifølge mannen, som selv har vært kroppsbygger og brukt dopingmidler, ble han først i ettertid klar over at sønnen hadde brukt anabole steroider. Retten finner det imidlertid bevist at det var tiltalte som injiserte dopingmidlene i sønnen.

annonse

Faren ble anmeldt av sin da 17 år gamle sønn i januar 2016.

(©NTB)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon