Fregatten Thor Heyerdahl er en av de fire gjenværende fregattene. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
Del saken
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Forsvaret må kaste om på seileprogram og mannskap etter at fregatten Helge Ingstad kolliderte og ikke lenger kan brukes.

Etter ulykken natt til torsdag er antallet fregatter i Sjøforsvaret redusert fra fem til fire.

– Marinen skal utarbeide en plan for hvordan vi best mulig utnytter de fire øvrige fartøyene. Vi vil vurdere hvordan vi kan justere seilingsprogrammet fremover og hvordan vi kan benytte besetningene, skriver Forsvaret i en pressemelding.

Det norske fregattene er Fridtjof Nansen, Roald Amundsen, Otto Sverdrup, Thor Heyerdahl og Helge Ingstad.

(©NTB)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]