NYK03D:POLITICS-TRUMP-CANDIDACY:NEW YORK,7OCT99 - Billionaire real estate developer Donald Trump (R) talks with host Larry King after taping a segment of King's CNN talk show, in New York October 7. Trump told King that he was moving toward a possible bid for the United States presidency with the formation of a presidential exploratory committee. Trump said he plans to confer later October 7 with Minnesota Gov. Jesse Ventura who has been courting him for months to seek the presidential nomination of the Reform Party. pm/Photo by Peter Morgan REUTERS
Del saken
 • 303
 •  
 •  
 •  
 •  

CNN-legenden Larry King ble intervjuet av RT i forbindelse med den svært omtalte pressekonferansen i det hvite hus der CNN-journalist Jim Acosta mistet akkrediteringen etter å ha nektet å gi fra seg mikrofonen.

I intervjuet fortalte King at CNN stoppet å lage nyheter for lenge siden, og at de kun fokuserer på president Donald Trump.

Larry King var en av CNNs mest profilerte nyhetsankere da han jobbet for kanalen fra 1985 til 2010. Hans program Larry King Live er et av de lengstlevende talkshowene noensinne.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 303
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]