President Donald Trump slår tilbake etter angrepet til Michelle Obama. Foto: NTB scanpix
Del saken
 • 758
 •  
 •  
 •  
 •  

Michelle Obama langer ut mot Trump i sin nye bok der hun skriver at hun aldri tilgir presidenten for å ha stilt spørsmålstegn rundt Barack H. Obamas fødselsattest.

I boken «Becoming» skriver Michelle Obama at hun reagerte med sjokk da Donald Trump ble valgt til president og at hun aldri kommer til å tilgi hans rolle i «fødselsattest-bevegelsen» hvor mange ikke føler seg sikker på om hennes ektemann er født i USA.

Blant annet har Barack H. Obamas bror Malik hevdet at Trump er født i Kenya.

– Donald Trump satte livene våre (familien) i fare og jeg vil aldri tilgi han for det, skriver Michelle Obama i sin nye bok.

Nå får hun svar fra Trump.

– Jeg kommer aldri til å tilgi han (B.H.Obama) for hva han gjorde mot vårt forsvar. Jeg vil aldri tilgi han for mange andre ting han har gjort, noe som jeg kommer til å snakke med dere om i fremtiden, svarte Trump da han møtte pressen.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 758
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]