Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
annonse
annonse

Rødt er ikke fornøyd med Siv Jensens svar til Stortinget om hytta som hun leier av Johan H. Andresen. Nå vil de ha svar om leieprisen på andre hytter i området.

Frp-leder og finansminister Siv Jensen har allerede to ganger svart på skriftlige spørsmål fra Stortinget, skriver E24. Men Rødt-leder Bjørnar Moxnes har fortsatt ikke fått alle svarene han vil ha.

Nå spør han i et brev til Jensen om hvilke tilsvarende leieavtaler i Oslofjorden hun kan vise til som underbygger statsrådens vurdering av at den tilbudte leien tilsvarer gjengs leie. Frp-lederen har ennå ikke svart på spørsmålet.

annonse

Jensen har tidligere lagt fram de to leieavtalene hun har inngått med Andresen, milliardær og leder av Etikkrådet for oljefondet. Den ene avtalen omhandler bruksrett til en «gul hytte, badehus og stabbur», og den andre dreier seg om leie av båtplass for sommeren 2018.

(©NTB)

[email protected]

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon