Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse
annonse

En mann 30-årene omkom i en arbeidsulykke på Holmen i Drammen mandag formiddag. Mannen kom i klem i en hjullaster i et lasterom i et skip som lå til kai.

Mannen ble fløyet til sykehus med luftambulanse etter ulykken, og var da bevisstløs, men i live. Han døde på Drammen sykehus klokken 13.30, melder Drammens Tidende.

Ulykken skjedde på Holmen, en liten øy i Drammen som brukes som laste- og lossehavn for lasteskip og biltransportskip. Politiet fikk beskjed om ulykken klokken 11.45.

annonse

– Vi vet ennå ikke hva som har skjedd, men mannen jobbet alene i et lasterom på et skip som lastet grus. Han kjørte en hjullaster og har tydeligvis kommet i klem. Han var ikke fastklemt da han ble funnet, men lå mellom skuffen og forhjulet, sier operasjonsleder Marianne Mørch i Sørøst politidistrikt til NTB.

Den omkomne mannen er fra Filippinene.

Arbeidstilsynet er rutinemessig varslet og politiet foretar tekniske undersøkelser og avhører vitner for å prøve å avklare hendelsesforløpet.

(©NTB)

annonse

[email protected]

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon