Gardermoen 20180427. Mazyar Keshvari på FrPs landsmøtet på Gardemoen fredag. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
annonse
annonse

Stortingsrepresentant Mazyar Keshvari (Frp) er ennå ikke avhørt i reiseregningssaken. Han er siktet for grovt bedrageri.

– Vi har en dialog med forsvareren og venter på en tilbakemelding. Han har ikke vært inne til avhør, opplyser leder Rune Skjold for seksjon for økonomi- og spesialetterforskning i Oslo politidistrikt.

Politiet har fått overlevert dokumentasjon fra Stortinget, men Skjold opplyser at de også ønsker noe materiale utlevert fra Keshvari selv.

annonse

NTB har ikke lykkes i å komme i kontakt med hans forsvarer Arne Gunnar Aas fredag.

Mazyar Keshvari, som representerer Frp for Oslo på Stortinget, har ifølge Aftenposten levert udokumenterte reiseregninger for 290.000 kroner siden høsten 2016. Avisen kan dokumentere at Keshvari har vært i hjembyen samtidig som det er levert krav på til sammen 36.000 kroner.

Keshvari har gjennom sin tidligere advokat Arve Lønnum opplyst at han ønsker å betale tilbake det han har fått urettmessig utbetalt.

annonse

(©NTB)

[email protected]

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon