Oslo 20180320. Espen Teigen (Frp), Sylvi Listhaugs avtroppende rådgiver ankommer NRK tirsdag kveld, samme dag som Sylvi Listhaug gikk av som justisminister. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
annonse
annonse

Sylvi Listhaugs rådgiver Espen Teigen (26) slutter i politikken og blir økonomijournalist i Nettavisen.

– Espen Teigen har vist betydelig teft i få fram saker som folk er opptatt av. I tillegg har han store kunnskaper og erfaring som vil være gull verdt i den nye rollen som økonomijournalist i NA24, sier sjefredaktør Gunnar Stavrum til sin egen avis.

Teigen begynner i sin nye jobb i Nettavisens økonomiseksjon ved årsskiftet.

annonse

I NA24 skal han skrive om økonomi, med særlig fokus på offentlig pengebruk og eventuell sløsing. Han skal ikke skrive om eller kommentere politikk.

– Jeg har alltid hatt en drøm om å jobbe i mediene. Og Nettavisen er en stor og viktig aktør i det norske medielandskapet, så jeg gleder meg veldig til å komme i gang, sier han.

Teigen har tidligere vært frilansjournalist i lokalpressen i Stjørdal, men er mest kjent for å ha vært politisk rådgiver for Sylvi Listhaug (Frp), både da hun var innvandrings- og integreringsminister, og da hun var justisminister.

annonse

I tillegg til Teigen er også Jan Revfem (56), Oda Ulfsbøl Aarseth (36) og Morten Solli (52) ansatt som økonomijournalister i NA24.

(©NTB)

[email protected]

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon