Oslo 20180320. Espen Teigen (Frp), Sylvi Listhaugs avtroppende rådgiver ankommer NRK tirsdag kveld, samme dag som Sylvi Listhaug gikk av som justisminister. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Sylvi Listhaugs rådgiver Espen Teigen (26) slutter i politikken og blir økonomijournalist i Nettavisen.

annonse

– Espen Teigen har vist betydelig teft i få fram saker som folk er opptatt av. I tillegg har han store kunnskaper og erfaring som vil være gull verdt i den nye rollen som økonomijournalist i NA24, sier sjefredaktør Gunnar Stavrum til sin egen avis.

Teigen begynner i sin nye jobb i Nettavisens økonomiseksjon ved årsskiftet.

I NA24 skal han skrive om økonomi, med særlig fokus på offentlig pengebruk og eventuell sløsing. Han skal ikke skrive om eller kommentere politikk.

– Jeg har alltid hatt en drøm om å jobbe i mediene. Og Nettavisen er en stor og viktig aktør i det norske medielandskapet, så jeg gleder meg veldig til å komme i gang, sier han.

Teigen har tidligere vært frilansjournalist i lokalpressen i Stjørdal, men er mest kjent for å ha vært politisk rådgiver for Sylvi Listhaug (Frp), både da hun var innvandrings- og integreringsminister, og da hun var justisminister.

I tillegg til Teigen er også Jan Revfem (56), Oda Ulfsbøl Aarseth (36) og Morten Solli (52) ansatt som økonomijournalister i NA24.

(©NTB)

[email protected]

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.