vindal måtte operere i hånden etter at han skadd tommelen sin da han falt under super G-treningen i Copper Mountain torsdag. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
annonse

Alpinisten Aksel Lund Svindal er ute av spill inntil videre etter at han skadet tommelen sin under et fall på trening.

annonse

Svindal måtte operere i hånden etter at han ødela tommelen sin da han falt under super G-treningen i Copper Mountain torsdag.

annonse

Han synes å være ved godt mot etter operasjonen, men skriver på sin Instagram-konto at det er et lite tilbakeslag. Det er usikkert når han kan kjøre renn, men ifølge Svindal selv skal det være mulig «i nær fremtid».

– Selv om jeg staker litt dårligere, taper jeg ikke så mye på start. Det er et alternativ som fungerer veldig bra, sa en positiv Svindal til NRK.

Verdenscupen i fartsøvelsene starter neste helg i Lake Louise, og det er uklart om Svindal kan delta der.

annonse
annonse

– Han skadet tommelen og ble operert, men dette har gått bra. Han falt og satt tommelen fast, så han pådro seg en leddbåndskade i tommelen. Dette skal bli helt bra igjen, men han kommer til å bli hemmet en liten stund, fortalte alpinistenes sportssjef Claus Ryste til Nettavisen.

(©NTB)

[email protected]

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.