(Photo by SAUL LOEB / AFP)
Del saken
 • 6
 •  
 •  
 •  
 •  
USAs president Donald Trump sier i et intervju med Fox News at han vurderer å bytte ut «tre, fire eller fem» ministre i regjeringen sin.

– Men det kan også hende det bare ender opp med å bli to, understrekte Trump i intervjuet.

Han fyrte også opp under spekulasjonene om at stabssjef John Kelly er blant de han kommer til å sparke, ettersom han valgte ikke å gjenta sitt tidligere løfte om at Kelly sitter trygt fram til presidentperioden løper ut i 2020.

– Jeg mener, det kan hende. La oss se hva som skjer, svarte Trump på spørsmål om han vurderer å bytte ut Kelly.

– Det er visse ting han gjør som jeg liker veldig godt. Så er det enkelte ting han gjør som jeg ikke liker at han gjør, og som ikke er hans styrke. Det er ikke hans feil, det er bare ikke hans styrke, sa Trump videre.

Presidenten skrøt også av sjefen for innenlandssikkerhet, Kirstjen Nielsen, men antydet samtidig at også hun kan forlate regjeringen hans. Tidligere har Trump uttrykt misnøye med Nielsens innsats med å håndheve reglene for ulovlig innvandring.

– Jeg vil at hun skal være mye strengere, og vi får se hva som skjer der. Men jeg ønsker å være ekstremt streng, sier Trump.

I intervjuet forteller han også at han vil la det være fullt og helt opp til fungerende justisminister Matthew Whitaker å avgjøre hva som skjer med spesialetterforsker Robert Muellers Russland-granskning.

– Det kommer til å være han som bestemmer det, jeg kommer ikke til å blande meg inn, sa Trump.

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 6
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]