Illustrasjonsbilde. (AP /Marcio Jose Sanchez,)
annonse
annonse

Redaktør Erik Waatland i Medier24 beskylder meg for «klikkhoreri» i en artikkel publisert i går

Han tar utgangspunkt i at en langtidssykemeldt ansatt i Resett går ut mot egen arbeidsgiver med kritikk om redaksjonens kvinnesyn og mye annet.

At noen gjør det offentlig og har vært sykemeldt en stund burde få Waatlands vær-varsom klokker til å ringe litt. Muligens stikker det mer bak, som er en personalsak og som derfor ikke kan kommenteres av meg som overordnet.

annonse

Ifølge Waatland er jeg både «klassens klovn», en «reinspikka konspirasjonsteoretiker», og en som prøver å «splitte Norge».

Men kjære Erik, jeg tok bare opp et spørsmål som er av nokså stor betydning for Norge, nemlig forsvarsevnen vår. Og mener du det ikke finnes noen andre enn Helge Lurås som mener at kvotering av kvinner i Forsvaret kan ha en konsekvens for operative kapasiteter?

Det er faktisk ganske mange, men få tør snakke om det. Og fordi mediene ikke gjør jobben sin og stiller kritiske spørsmål, er det mulig å trumfe gjennom et eksperiment som vi ikke kjenner utfallet av.

annonse

At Resett faktisk tar opp slike temaer, burde du som redaktør i et bransjenettsted heller ønske velkommen og kanskje også gi en liten reprimande til alle som nå løper i flokk for å trampe ned et tema som fortjener offentlig debatt og ytterligere forskning.

Denne artikkelen ble først publisert som tilsvar på Medier24.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon