Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
Del saken
 • 416
 •  
 •  
 •  
 •  

Kuttet i statsstøtten til Human Rights Service blir likevel ikke reversert i arbeidet med statsbudsjettet, ifølge kunnskapsminister Jan Tore Sanner (H).

Frp-leder og finansminister har tidligere sagt at kuttet på 500.000 kroner vil bli rettet opp i forbindelse med budsjettinnstillingen, men Høyre-statsråd Sanner skriver på Twitter mandag kveld at det ikke vil skje.

Pengene skal i stedet hentes inn i forbindelse med «regnskapet» for 2018, skriver VG.

Kunnskaps- og integreringsminister Sanner varsler samtidig at den aktuelle posten blir overført til Justisdepartementet i forbindelse med vårens behandling av revidert nasjonalbudsjett. Det innebærer ifølge VG at overføringen vil bli gjenstand for nye forhandlinger med KrF og Venstre neste år.

Høyre-statsråden har ikke svart på VGs henvendelser etter at han la ut Twitter-meldingen.

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 416
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]