Foto: Nicolas Armer/dpa via AP
annonse
annonse

Medlemmer av ungdomspartiet til AfD i Bayern fikk sine hjem gjennomsøkt av politiet tidligere denne måneden, etter en protest der medlemmene skrev ned navnene på ofre for innvandret kriminalitet utenfor kontorene til CSU, det bayerske søsterpartiet til Angela Merkels CDU.

Bayerischer Rundfunk rapporterer at politiet gjennomsøkte hjemmene til flere av AfD-ungdommene, i Bayreuth, Augsburg, Amberg og München.

Ransakelsene kom som en respons på en politisk aksjon utenfor kontorene til det kristendemokratiske partiet CSU i München, Angela Merkels allierte i Bayern. Under protestaksjonen skrev aksjonistene ned navnene på personer som har vært offer for kriminalitet utført av migranter. De brukte svart maling, og etterlot seg stearinlys og falskt blod.

annonse

Ifølge en nettside som AfD-ungdommene har lenket til var dette en protest mot den masseinnvandringspolitikken som CSU har ført sammen med CDU i Tyskland.

– Tyskland og hele Europa synker ned i blod og kaos siden begynnelsen på den illegale masseinnvandringen, forårsaket av den tyske kansleren, Angela Merkel. Grensene er vidåpne: Gjennom dem flommer islamister, knivdrapsmenn og voldtektsmenn inn i landet. Profesjonelle som er mer verdifulle enn gull for venstrevridde Tyskland-hatere, skrev AfD-ungdommene

Påtalemyndighetene, som sto bak ransakelsene, sier at de ble gjennomført basert på anklager om skader på eiendom, men de har ikke gått inn på detaljer hva gjelder aktivistene. En av AfD-aksjonistene som har fått sitt hjem raidet var trolig kandidat for AfD til det bayerske parlamentet.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon