Illustrasjonsbilde. Foto: Gunn Berit Wiik Berg / Strilen / NTB scanpix
annonse

Radioen Pinell Go har forårsaket over 100 branner i Norske hjem og hytter. Fortsatt mangler leverandøren 5.000 farlige radioer som ikke er levert inn.

annonse

Bare i år har det vært i gjennomsnitt to branner i måneden, og i noen tilfeller har det medført store materielle skader.

annonse

– Det har ikke vært noen personskader. Enda. Nå nærmer det seg jul og mange reiser bort. Et av de største skrekkscenarioene for oss er at noen reiser fra en radio som ikke har fått nytt batteri og at det vil føre til tap av liv, sier daglig leder Ole Morten Skymoen i Pinell.

Alle radioer av typen Pinell Go og Pinell Go+ som ikke har klistremerke der det står Battery 2016 er meget brannfarlige.

Til sammen er det solgt 50.000 av radioen, og leverandøren har greid å spore opp og fått levert inn igjen 45.000 stykker, men fortsatt mangler de siste 5.000.

annonse
annonse

De som har en slik radio kan ta kontakt via www.pinell.no

(©NTB)

[email protected]

annonse
Reklame

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.