Rune Berglund Steen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
annonse
annonse

De venstreblivne anklager ofte høyresiden for å befinne seg i ekkokamre, hvilket visstnok er skadelig. Men når vi beveger oss ut blant meningsmotstandere, får vi så hatten passer da også.

Anna Bråten og undertegnede fra SIAN ble overfalt av kommunister under Antirasistisk Senters markering på Eidsvolls Plass 30.11.2018. TV2 rapporterer at SIAN angrep ARS demonstranter med pepperspray og batonger. Det er løgn. Virkeligheten er motsatt, og den er stygg. Tilstedeværelsen av SIAN på et åpent offentlig politisk arrangement, fikk venstrevolden til å eksplodere påny.

Rune Berglund Steen var en av talerne. Han uttalte SIAN og Motstandsbevegelsen i samme åndedrag, og slo fast to-tre ganger at disse ikke har noe på offentlige gater og torg å gjøre. Han avlyser med andre ord norsk lov og internasjonale menneskerettskonvensjoner, i områder kontrollert av Antirasistisk Senter og deres stormtropper. Eidsvolls Plass var ett slikt område, denne kvelden. En no-go sone der voldskommunistene til Antirasistisk Senter bestemmer hvem som må gå hjem med tennene i en plastpose.

annonse

Rune Berglund Steen egget sine tropper med hat, i en situasjon der han ut i fra hans eget utsagn i talen, var fullt klar over at det var flere titalls voldelige kommunister på plass. Selvfølgelig agerte voldsbermen i henhold til det hatefulle budskapet fra føreren.

Ved avsluttet arrangement kom en høflig, voksen dame fra vaktmannskapet frem mot oss. Hun ba oss forlate stedet. Vakten sa at hun ikke kunne stagge voldskommunistene, og ba oss gå av hensyn til vår egen sikkerhet. All ære til henne for anstendig opptreden. Annen ære var ikke å spore i hordene av antirasister.

SIAN hadde hele tiden stått rolig og filmet talene. Brått blir vi oppdaget av kommunisten Ali Mirahmadi som kommer med høylydte aggressive tilrop mot oss. Ali var en del av ARS sitt vaktmannskap på stedet. Dette er samme Ali som var vaktsjef da vaktmannskapet sto smilende og så på at en voldelig kommunist angrep meg på Tøyen tidligere i høst.

annonse

Ali sin motivasjon bortsett fra hatet mot SIAN, var at han mislikte SIAN sin filming av et offentlig arrangement på offentlig sted. Han ignorerte at det er fullt lovlig å filme, samt at flere titalls andre deltagere på arrangementet også filmet på samme måte som SIAN gjorde. Antipatien overstyrer lovverket i hodet på disse menneskene. Samme intellektuelle kortslutning fikk vi forøvrig servert fra to forskjellige polititjenestemenn. Det er en skam.

Ali sitt spetakkel påkalte voldsbermens oppmerksomhet. De hører at SIAN er på stedet. De kommer når Ali kaller. Ali sa til NRK at han og de andre vaktene gjorde alt for å beskytte SIAN. Det er en grov løgn. I tillegg til at Ali personlig tilkalte de voldelige hyenene, sto han stille og så på hyenene mens de maskerte seg, og videre sto han passivt og så på mens hyenene angrep SIAN. Litt av en vaktmann.

En kommunistkvinne tok løpefart og sparket Anna i låret. Samtidig angriper en ung mann meg. Mens jeg denger den angripende radden med en go-pro kamerastang, angriper en ny mann Anna. Hun responderer ved å spraye angriperen slik at han nøytraliseres. Sprayen er Kripos godkjent.

Nå ankommer en politimann, som drar meg i venstre arm. Vil ha meg vekk fra situasjonen. Han har ikke oversikt. Jeg begynner å bli vant til at politiet ikke evner å lese og takle slike situasjoner (for høyt fokus på dialog på politiskolen?). Politiet skjønner ikke at jeg må stand my ground. Dersom jeg bakker, blir Anna stående alene mot voldskommunistene som hamrer løs på henne. Vi må stå samlet. Politiet får kontroll, og fører oss deretter bort. Vi havner 5 timer på glattcelle. Anmeldelse opprettet, med løfte om forelegg i posten. Jeg ser frem til rettsaken. Det blir nok en samlerettsak. Statsmakta setter store ressurser inn på å forfølge og trakassere SIAN til stillhet. Vi har for tiden flere anmeldelser gående, opprettet av Statspolitiet. Det er som om FNs migrasjonspakt allerede er rettskraftig i Norge…

Fra arrestmottaket på Grønland. Foto: Lars Thorsen

Det er kuriøst å konstatere at da de voldelige kommunistene angrep Motstandsbevegelsen på Egertorget 25.11.18, ble kommunistene arrestert og DNM fikk gå fritt fra stedet. Opplagt selvforsvar. Da hirden til ARS nå angrep SIAN, ble SIAN arrestert for å ha forsvart seg. Absurdistan er en realitet.

Når en mann angriper en kvinne, og sågar en kvinne som er gammel nok til å være hans mor, da må vi spørre oss om Rune Berglund Steen har mistet kontrollen over troppene sine, eller om volden er villet helt til topps i organisasjonen hans.  De som er direkte ansvarlige for volden denne fredagen, – bortsett fra de tre voldelige kommunistene – er med andre ord Rune Berglund Steen som oppildnet til hatet fra scenen, samt Ali Mirahmadi som tilkalte voldskommunistene. Når politiet unnlater å straffe slike elementer, styrkes deres selvsikkerhet, og de opptrer enda mer samfunnsfiendtlig neste gang. Slik går den venstreekstreme voldsspiralen. Det vil den fortsette med, inntil Antirasistisk Senter straffes på pungen for sin folkefiendtlige virksomhet.

 

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon