Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse

Seks menn er pågrepet og satt i arresten etter en slåsskamp nær et utested ved Solli plass i Oslo natt til lørdag. To av dem ble sendt til legevakta.

annonse

– En bevisstløs mann lå på asfalten, og flere involverte løp fra stedet da vi ankom, sa operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til NTB i 3-tiden natt til lørdag.

annonse
Reklame fra Resett butikken

Mannen kom raskt til bevissthet og ble sendt til legevakta med brukket nese, skriver VG. Han er blant de seks som er pågrepet i forbindelse med slåsskampen. I tillegg ble også en annen mann sendt til legevakta for behandling.

Politiet fikk melding om voldsepisoden klokka 2.16 natt til lørdag. Mennene som deltok i slåsskampen, er mellom 20 og 30 år gamle.

– Vi hadde mange patruljer i området og var i kontakt med flere vitner. Til slutt fikk vi tak i de involverte. Noen var skadd, og flere hadde blod på klær og hender, sa Gulbrandsen.

annonse
annonse

Politiet etterforsker saken og innhenter videomateriale fra overvåkingskameraer i området og tar vitneforklaringer. De meldte klokka 2.22 at de nok en gang måtte rykke ut til nattklubben Nox & Sollihagen på grunn av slagsmål.

Politiet i Oslo måtte natt til lørdag hanskes med flere slagsmål.

– Vi opplever at det er flere slåsskamper enn normalt. De er ofte forbundet med utesteder og mest sannsynlig også rus, sier han.

annonse
Reklame

(©NTB)

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.