Illustrasjonsbilde.(AP Photo/David J. Phillip)

Den tidligere amerikanske presidenten George H. W. Bush sitt siste ord var til hans sønn, George Bush jr, forteller kilder i Bush-familien til CNN. Tidligere president George W. Bush jr ønsket faren farvel via høyttalertelefon og fortalte at han hadde vært en «fantastisk far» og at han elsket ham. «Jeg elsker deg også,» svarte faren. Så sovnet han inn, skriver Daily Caller.

annonse

Den 41. amerikanske presidenten ble 94 år. Bush ble født 12. juni 1924, som sønn av Prescott og Dorothy Bush, og var en av de siste presidenter som tjente i andre verdenskrig. Han døde mindre enn åtte måneder etter sin kone, tidligere første dame Barbara Bush, som døde i april, 92 år gammel.

Barbara møtte sin mann på en juledans på Round Hill Country Club i Greenwich, Conn., i 1941. De endte opp med å gifte seg fire år senere, 6. januar 1945. Paret fortsatte å være gift i 73 år – det lengste ekteskapet til noen president i amerikansk historie, skriver Daily Caller.

 

 

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.