(Foto: Kristian Juul Pedersen/Scanpix
annonse
annonse

Maria Zähler skriver i Resett om dagens Danmark, som ikke ligner Danmark for 20-30 år siden, landet er forandret for alltid. Jeg vil supplere med mer dårlig nytt fra København, byen de fleste av oss er glad i.

Bydelen Nørrebro er Danmarks mest multikulturelle. Her ligger også nasjonalforfatteren H. C. Andersen begravet. Med tanke på politikernes svik og unnfallenhet når det gjelder Københavns utvikling er forfatterens slagord. «Kun gjennom handling vinner livet i betydning» en grell kontrast til dagens virkelighet.

Dette med «24 dage med kultur på Nørrebro», som helt utelukker ordet JUL fordi muslimer blir krenket, er et resultat av politikernes korrekthet og tunnelsyn. Et angrep på den danske kulturen satt i scene av dansker selv, de naive og godtroende globalistene.

annonse

Den danske avisen Ekstrabladet avslører at hele 84 prosent av samtlige som blir fremstilt for varetektsfengsling for grov kriminalitet i København er innvandrere. Til tross for at debatten, tallene og statistikken er åpen og tilgjengelig, så forsøker den danske regjeringen å skjule de hårreisende kalde fakta for folket. Resultatet av masseinnvandringen med snart en halv million muslimer har brakt den groteske ukulturen fra Midt-Østen og andre deler av den muslimske verden til Danmarks mest sentrale områder der den overkjører alt som er dansk.

I praktisk handling er Inger Støjberg og Venstre fortsatt unnvikende i forhold til å utforme en effektiv handlingsplan for å forsøke å redde Danmark ved en systematisk og omfattende retur av muslimer til opprinnelsesland. Integrering er fortsatt danske politikeres mantra, til tross for at alle forsøk hittil har vært nytteløse – gettoene og moskeene blir stadig flere.
I dag offentligjorde Danmarks Statistik at barnebarn av muslimske fremmedarbeidere som kom til Danmark i 1970-årene, kalt tredjegenerasjonsinnvandrere, ikke vil bli medregnet i statistikk, men kun oppført som dansker. Et nytt eksempel på at myndighetene manipulerer med tall og tegner et glansbilde av muslimsk innvandring.

Regjeringspartiet Venstre har til og med godkjent bygging av en ny stormoské i København på 6.800 kvadratmeter, et gigantisk monument for islamistiske holdninger midt i hovedstaden. Integrasjonsminister Inger Støjberg nekter å kritisere sine partifeller for dette vedtaket, til tross for at majoriteten av lokalbefolkningen var i mot.
I sosiale medier er mange forskrekket over at Inger Støjberg hele tiden går på akkord med sine ellers fornuftige synspunkter om migranter.

annonse

Politiet, myndighetene og ikke minst feministene tier om den importerte islamske «seksleken» Taharrush Gamea. Tharrush betyr overgrep og Gamea betyr masse eller gruppe. Et arabisk begrep som kan oversettes til gruppevoldtekt. Berlingske forteller at den nå har kommet til nettopp Nørrebro. Muslimsk ungdomsgjenger og voksne menn, ofte så mange som 20, forgriper seg på forsvarsløse kvinner på gaten. Gruppen sprer seg på kommando og det blir vanskelig å finne overgriperne. Ingen våger å gripe inn og politiet forblir passive.

Et yndigt land er på kort tid blitt et skremmende land.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon