Foto: Fredrik Sandberg/TT / NTB scanpix
annonse
annonse

Det er Mikael Pettersson i Stockholms-politiet som opplyser at rundt hundre personer, angivelig idrettssupportere, som var innblandet i bråket. Flere politipatruljer og ambulanser rykket ut til adressen på Karlavägen i 22.45-tiden lørdag kveld.

– Det var person som trengte tilsyn. Det er uklart om noen trenger sykehusbehandling eller om det er tilstrekkelig med behandling på stedet, sier Pettersson.

Da politiet ankom, rømte folk fra stedet og løp mot sentrum. Politiet har fått tak i en gjeng fra hendelsen, men det er ikke klart hva som vil skje med dem. Hendelsen etterforskes, og politiet var fortsatt i gang på stedet ved 23.30-tiden for å få ryddet opp og oversikt i hva som har skjedd.

annonse

(©NTB)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

[email protected]

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon