Foto: Fredrik Sandberg/TT / NTB scanpix
annonse

Det er Mikael Pettersson i Stockholms-politiet som opplyser at rundt hundre personer, angivelig idrettssupportere, som var innblandet i bråket. Flere politipatruljer og ambulanser rykket ut til adressen på Karlavägen i 22.45-tiden lørdag kveld.

annonse

– Det var person som trengte tilsyn. Det er uklart om noen trenger sykehusbehandling eller om det er tilstrekkelig med behandling på stedet, sier Pettersson.

annonse

Da politiet ankom, rømte folk fra stedet og løp mot sentrum. Politiet har fått tak i en gjeng fra hendelsen, men det er ikke klart hva som vil skje med dem. Hendelsen etterforskes, og politiet var fortsatt i gang på stedet ved 23.30-tiden for å få ryddet opp og oversikt i hva som har skjedd.

(©NTB)

annonse
annonse

[email protected]

Google har blokkert alle annonsene på Resett.
Vi trenger din hjelp for å overleve!

kr.
Velg betalingsmetode
Personelig informasjon

Totalt bidrag: kr. 200,00 One Time

Du kan også støtte oss på Vipps nummer 124526.

Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.

SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du her.Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.