Frps Mazyar Keshvari er siktet for grovt bedrageri i forbindelse med innlevering av reiseregninger til Stortinget. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
annonse

Politiet har ikke oversikt over hvor mye bedragerisiktede Mazyar Keshvari (Frp) urettmessig har fått utbetalt i feilaktige reiseregninger.

annonse
annonse

– Vi har ikke noe totalbeløp ennå. Det vil vi gå nærmere inn på i neste avhør, slik at vi etter hvert vil finne ut hvor mye dette summerer seg til, sier Rune Skjold, som er seksjonsleder ved økonomi og spesialetterforskning i Oslo politidistrikt, til Aftenposten.

annonse

I midten av oktober skrev Aftenposten at Mazyar Keshvari, som representerer Oslo Frp på Stortinget, har levert udokumenterte reiseregninger for 290.000 kroner siden høsten 2016. Avisen dokumenterte at Keshvari har vært i hjembyen samtidig som det er levert krav på til sammen 36.000 kroner.

Frp-politikeren har erkjent at han har levert feilaktige reiseregninger, og han skal ha ytret et ønske om å betale tilbake det han har fått urettmessig utbetalt.

annonse
annonse

Keshvaris advokat Arne Gunnar Aas sier at summen ikke har vært et tema i det første politiavhøret, og han vet ikke når det er klart til å bli gjennomført et nytt.

(©NTB)

[email protected]

Google har blokkert alle annonsene på Resett.
Vi trenger din hjelp for å overleve!

kr.
Velg betalingsmetode
Personelig informasjon

Totalt bidrag: kr. 200,00 One Time

Du kan også støtte oss på Vipps nummer 124526.

Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.

SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du her.Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.