Illustrasjonsbilde. FOTO: SCANPIX
Del saken
 • 642
 •  
 •  
 •  
 •  

Jeg vet vi ber dere om donasjoner ganske ofte. Men vi må. For vi ser en klar sammenheng mellom oppfordringer og de beløpene som kommer inn. Det virker som mange tar Resett for gitt. Artiklene kommer jo til alle uansett om dere betaler.

Men dere kan ikke ta Resett for gitt. Hvis denne bedriften alltid går med underskudd, er det kroken på døra. Og det er ikke slik at aksjonærene har uendelig med tålmodighet. Det koster mye å være involvert i Resett. Man får sine hus filmet og privatlivet invadert. Det påstås de mest horrible ting om oss som jobber her og om aksjonærene. Folk blir redde for å bli involvert med Resett. Og det er sikkert også hensikten til de som henger oss ut.

Jeg ber dere derfor innstendig om å gi en julegave til Resett i år. Kanskje et års «abonnement» til din kone eller mann, hadde blitt verdsatt. Eller en gave du gir til deg selv. Vi trenger all den hjelp vi kan få for å bringe en ny og realistisk nyhets- og meningsplattform til Norge. Vi har mange som ønsker oss døde og begravet. Skal dere la dem lykkes?

Vi har flere måter man kan tegne seg på, både engangs eller regelmessige trekk. Eller send oss en sum direkte til kontonummer 1503.94.12826.

Eller bruk Vipps 124526

Her finner du andre måter å støtte oss på.

Du kan også hjelpe oss ved å dele innlegg, snakke om Resett og anbefale oss. Tusen takk!

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 642
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]