Forholdet mellom partileder i Venstre Trine Skei Grande og parlamentarisk nestleder Abid Raja skal ha vært vanskelige lenge, ifølge analytikere. Foto: Mariam Butt / NTB scanpix
annonse
annonse

Abid Raja får prisen som Norges dummeste og slueste politiker. En umulig kombinasjon bare han kunne koblet sammen. Kanskje noen kan gjøre et sykebesøk – oppsøke hjemmet hans, der ligge i buskene og skyte snapshotsbevis? Er han er syk eller ikke? Venstres opptredener ligner i hvert fall et teaterstykke om dagen.

Raja er blitt syk posthumt. Fire uker etter at han ble verbalt rammet traff skyllebøtten ham med full kraft. Oppfattelsesevnen er treg. Juristen anker utskjellingen etter fristen. Resten av lederne i det en gang store partiet står samlet bak Grande, melder en gang Venstreavis Dagbladet. I dag bare venstrevridd avis.

500.000 er mye sykepenger. Nesten halve årslønnen til Abid. Den summen, som er en basill i statsbudsjettet, har holdt mange drittleie lesere relativt friske. Skuespillet og løgnene til de psykopatlignende politikerne blir avslørt av noen få medier. 500.000 er omtrent en årslønn for en fotsoldat i samfunnet. Men for støtten har «sykepleierne» i HRS kunnet sette foten tyngre på gasspedalen.

annonse

Det ville ikke Abid ha noe av, enda kamelen alt var svelget av partiet. I bytte fikk de privatsjåfører og regjeringsstoler. Bare ikke Abid. Han fikk en skyllebøtte. Først forsøkte han å få Grande til å stå skolerett etter Resetts avsløringer om Åker-gate. Det ville hun ikke ha noe av. Neste skritt var å bli «syk» etter å ha nedtegnet i detalj det som «lammet» ham da Grande sa det som det var. Oversatt: Raja vil være partileder i stedet for partilederen.

Grande ble ikke syk etter avsløringene, men hadde hun blitt sykemeldt en periode så hadde det bare vært et sunnhetstegn. Grande er Norges «I did not have sexual relations with that woman.» Men som Clinton er hun heller ikke stor nok til å bare si det som det var.

Andre skuespillere står misunnelige i kulissene. Støre gnir seg nok på Pinocchionesen. Hvorfor tok ikke jeg en Bondevik da Hadja og Giske duellerte? Det var feil å høre på Jens’ råd. Ta ansvar ved å bli sittende, du liksom. Mye bedre å gjemme seg under silkedynene i palasset på Oslo vest. Fyre opp i Jøtulformueovnen. Se på bildet av morfar som henger i gullramme på veggen. For sent nå.

Men Abid er like dum som han er slu. Dette vinner han ikke frem med. Hvor lite sympati Grande enn har hos folket, så har han enda mindre selv. Utrolig nok. Men slikt er vanskelig å se for en som er vant til å balansere mellom sitt gloriøse mediebilde og innvandrermiljøer. Fremstå balansert i det «moderat-muslim-imaget» han ønsker folk flest skal oppfatte ham i.

annonse

Alle har gjennomskuet deg, Abid. Konservative muslimer vil synes du er svak. Tape ansikt for en kvinne? Folk flest ser at du forsøker å få sympati. Ingen politiker og jurist, som har stått i så mange kamper blir syk av sannheten. Slik sett har du mye til felles med Støre. Du gir deg aldri. Kanskje du burde ta en prat med ham på bakrommet? Dere kunne kuppet regjeringen sammen. Se til Sverige. Der jobber sentrum desperat sammen med sosialistene nå. Alt annet enn SD. Alt annet enn Sylvi, kunne du hviske i øret på Støre. Ta en skål i Chesterfieldstolene foran Jøtul-peisen. Redde Norge.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon