Forholdet mellom partileder i Venstre Trine Skei Grande og parlamentarisk nestleder Abid Raja skal ha vært vanskelige lenge, ifølge analytikere. Foto: Mariam Butt / NTB scanpix
Del saken
 • 334
 •  
 •  
 •  
 •  

Abid Raja får prisen som Norges dummeste og slueste politiker. En umulig kombinasjon bare han kunne koblet sammen. Kanskje noen kan gjøre et sykebesøk – oppsøke hjemmet hans, der ligge i buskene og skyte snapshotsbevis? Er han er syk eller ikke? Venstres opptredener ligner i hvert fall et teaterstykke om dagen.

Raja er blitt syk posthumt. Fire uker etter at han ble verbalt rammet traff skyllebøtten ham med full kraft. Oppfattelsesevnen er treg. Juristen anker utskjellingen etter fristen. Resten av lederne i det en gang store partiet står samlet bak Grande, melder en gang Venstreavis Dagbladet. I dag bare venstrevridd avis.

500.000 er mye sykepenger. Nesten halve årslønnen til Abid. Den summen, som er en basill i statsbudsjettet, har holdt mange drittleie lesere relativt friske. Skuespillet og løgnene til de psykopatlignende politikerne blir avslørt av noen få medier. 500.000 er omtrent en årslønn for en fotsoldat i samfunnet. Men for støtten har «sykepleierne» i HRS kunnet sette foten tyngre på gasspedalen.

Det ville ikke Abid ha noe av, enda kamelen alt var svelget av partiet. I bytte fikk de privatsjåfører og regjeringsstoler. Bare ikke Abid. Han fikk en skyllebøtte. Først forsøkte han å få Grande til å stå skolerett etter Resetts avsløringer om Åker-gate. Det ville hun ikke ha noe av. Neste skritt var å bli «syk» etter å ha nedtegnet i detalj det som «lammet» ham da Grande sa det som det var. Oversatt: Raja vil være partileder i stedet for partilederen.

Grande ble ikke syk etter avsløringene, men hadde hun blitt sykemeldt en periode så hadde det bare vært et sunnhetstegn. Grande er Norges «I did not have sexual relations with that woman.» Men som Clinton er hun heller ikke stor nok til å bare si det som det var.

Andre skuespillere står misunnelige i kulissene. Støre gnir seg nok på Pinocchionesen. Hvorfor tok ikke jeg en Bondevik da Hadja og Giske duellerte? Det var feil å høre på Jens’ råd. Ta ansvar ved å bli sittende, du liksom. Mye bedre å gjemme seg under silkedynene i palasset på Oslo vest. Fyre opp i Jøtulformueovnen. Se på bildet av morfar som henger i gullramme på veggen. For sent nå.

Men Abid er like dum som han er slu. Dette vinner han ikke frem med. Hvor lite sympati Grande enn har hos folket, så har han enda mindre selv. Utrolig nok. Men slikt er vanskelig å se for en som er vant til å balansere mellom sitt gloriøse mediebilde og innvandrermiljøer. Fremstå balansert i det «moderat-muslim-imaget» han ønsker folk flest skal oppfatte ham i.

Alle har gjennomskuet deg, Abid. Konservative muslimer vil synes du er svak. Tape ansikt for en kvinne? Folk flest ser at du forsøker å få sympati. Ingen politiker og jurist, som har stått i så mange kamper blir syk av sannheten. Slik sett har du mye til felles med Støre. Du gir deg aldri. Kanskje du burde ta en prat med ham på bakrommet? Dere kunne kuppet regjeringen sammen. Se til Sverige. Der jobber sentrum desperat sammen med sosialistene nå. Alt annet enn SD. Alt annet enn Sylvi, kunne du hviske i øret på Støre. Ta en skål i Chesterfieldstolene foran Jøtul-peisen. Redde Norge.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 334
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]