Eden Hazard er Chelseas største stjerne. Klubben venter spent på om den får ham til å forlenge kontrakten. Foto: Kirsty Wigglesworth / AP / NTB scanpix

Chelsea står klar til å forlenge med Eden Hazard når som helst. Manager Maurizio Sarri mener det nå er helt opp til belgieren å finne ut av om han vil.

annonse

Ifølge ryktebørsen har Chelsea gitt Hazard et tilbud verdt 350.000 pund i uken. Det tilsvarer nesten 200 millioner kroner årlig.

27-åringen, som i dag har en avtale som varer til juni 2020, ble koblet til Real Madrid etter sommerens fotball-VM. Der var han blant Belgias nøkkelspillere på veien mot bronsemedaljen.

Hazard har flere ganger offentlig lekt med tanken om en framtid i den spanske storklubben, men har samtidig snakket varmt om Chelsea. Nå føler Sarri det snart er på tide at han bestemmer seg.

– Klubben står klar til å signere en ny kontrakt umiddelbart, men det er opp til ham å avgjøre om han vil forlenge eller ikke, sier italieneren.

Hvis ingen ny avtale kommer på plass innen neste sommer, må Chelsea-ledelsen avveie om klubben skal selge Hazard eller risikere å se ham gå gratis etter 2019/20-sesongen.

– Jeg er fullt klart over at det er diskusjoner mellom klubben og Edens agent hver uke. Hvis det er noe nytt, vil klubben fortelle meg det øyeblikkelig, sier Sarri.

Tirsdag ble det kjent at den spanske backen César Azpilicueta skrev under en ny fireårskontrakt med Chelsea. Han har i likhet med Hazard vært på Stamford Bridge siden 2012.

Veteranene David Luiz og Cesc Fàbregas er to andre spillere Sarri kan miste. Begge har kontrakter som løper ut etter inneværende sesong.

(©NTB)

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.