Eden Hazard er Chelseas største stjerne. Klubben venter spent på om den får ham til å forlenge kontrakten. Foto: Kirsty Wigglesworth / AP / NTB scanpix
annonse
annonse

Chelsea står klar til å forlenge med Eden Hazard når som helst. Manager Maurizio Sarri mener det nå er helt opp til belgieren å finne ut av om han vil.

Ifølge ryktebørsen har Chelsea gitt Hazard et tilbud verdt 350.000 pund i uken. Det tilsvarer nesten 200 millioner kroner årlig.

27-åringen, som i dag har en avtale som varer til juni 2020, ble koblet til Real Madrid etter sommerens fotball-VM. Der var han blant Belgias nøkkelspillere på veien mot bronsemedaljen.

annonse

Hazard har flere ganger offentlig lekt med tanken om en framtid i den spanske storklubben, men har samtidig snakket varmt om Chelsea. Nå føler Sarri det snart er på tide at han bestemmer seg.

– Klubben står klar til å signere en ny kontrakt umiddelbart, men det er opp til ham å avgjøre om han vil forlenge eller ikke, sier italieneren.

Hvis ingen ny avtale kommer på plass innen neste sommer, må Chelsea-ledelsen avveie om klubben skal selge Hazard eller risikere å se ham gå gratis etter 2019/20-sesongen.

– Jeg er fullt klart over at det er diskusjoner mellom klubben og Edens agent hver uke. Hvis det er noe nytt, vil klubben fortelle meg det øyeblikkelig, sier Sarri.

annonse

Tirsdag ble det kjent at den spanske backen César Azpilicueta skrev under en ny fireårskontrakt med Chelsea. Han har i likhet med Hazard vært på Stamford Bridge siden 2012.

Veteranene David Luiz og Cesc Fàbregas er to andre spillere Sarri kan miste. Begge har kontrakter som løper ut etter inneværende sesong.

(©NTB)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon