Fra FNs hovedkvarter under ett av møtene om Global Compact on Migration. Foto: AP Photo/Craig Ruttle
annonse

Dersom politikerne med Erna Solberg i spissen tillater oss inkludert i Marrakesh-pakten for fremmedinnvandring, representerer det intet mindre enn et landssvik. Realitetene i FN-avtalen er hverken behandlet av Stortinget, eller forklart til oss på skikkelig måte. Som det fortoner seg nå, forsøker regjeringen nærmest å «forvirre oss» ved å omtale pakten bare som en slags «plattform». Det er uforståelig at regjeringen tilslører konsekvensene av denne internasjonale avtalen, som helt unødig og som fremtidig kan gi oss uønskede nasjonale konsekvenser.

annonse

Røster reiser seg over hele Europa mot denne pakten, alle kritiserer dens ensidighet, dens opplagte europeiske nedsider, og land etter land trekker seg. Mens de ca. 50 muslimske og generelt dysfunksjonelle landene med FN-status – med vesentlig stemmevekt – tiljubler pakten. Et opplagt varsku i seg selv.

annonse

At EU, hvor vi er ikke er fullt medlem, også presser Norge, gjør mange av oss ekstra skeptiske, slik vår sivilisatoriske utvikling i Europa nå avtegner seg. Uroen i Frankrike stikker dypere enn bensin priser, den reflekterer noe langt alvorligere.

Dersom EU rakner i mai neste år, noe som ikke er usannsynlig, vil hvert land måtte ta mer vare på seg selv. Som Jens Stoltenberg nylig har omtalt, i forbindelse med utplassering av russiske mellomdistanse raketter, er vi sterkt avhengige av Donald Trump og NATO. Presidenten er en erklært nasjonalist og bør ingenlunde undervurderes, uansett hva norsk riksmedia sier og sloss for – nemlig sin egen makt og sosialisme.

annonse
annonse

Dersom Erna ikke setter Marrakesh-pakten «på vent» inntil dens implikasjoner er tydeligere avklaret, gjør hun unødig, og helt utilgivelig vold på det norske folk. Om hun samtidig fratar seg selv et hederlig historisk ettermæle, blir det mer enn bare hennes personlige problem. For det gjelder også Høyre som et konservativt politisk folkeparti som folket kan stole på.

Samtidig advares vår statsminister mot å utfordre oss verdikonservative og stemmeberettigede, samt våre barn og barnebarn som fremtidig vil måtte leve med konsekvensene av uheldig politikk. De vil vite hvem som ignorerte dem ved denne korsveien – hvem som trosset advarslene.

Google har blokkert alle annonsene på Resett.
Vi trenger din hjelp for å overleve!

kr.
Velg betalingsmetode
Personelig informasjon

Totalt bidrag: kr. 200,00 One Time

Du kan også støtte oss på Vipps nummer 124526.

Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.

SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du her.Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.