Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Unge Venstres leder Sondre Hansmark sier moderpartiet trenger flere personligheter som Abid Raja.

– Raja er blant dem som profilerer Venstres primærpolitikk og som pusher våre folk i regjering. Vi trenger flere som gjør som Raja, sier han til Klassekampen.

Hansmark vil ikke kommentere konflikten mellom Venstres partileder Trine Skei Grande og Raja, partiets finanspolitiske talsperson og budsjettforhandler. Men han kommer med en åpen støtteerklæring til den sykemeldte partitoppens syn på den statlige støtten til Human Rights Service (HRS).

– Venstres stortingsgruppe var tydelige på at vi ville kutte støtten til HRS. Abid hadde gruppen i ryggen på det. HRS bidrar ikke til integrering, slik formålet med pengestøtten var, men til å sette muslimer og andre opp mot hverandre, sier ungdomslederen.

Tilliten mellom Grande og Raja beskrives som «farlig lav» etter at partilederens nedsabling av sin egen budsjettforhandler i en telefonsamtale med Høyres forhandler Henrik Asheim har vakt oppsikt. Det var nettopp HRS-støtten som var i sentrum av utskjellingen.

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]