Strøget i København. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
annonse

Dansk Folkeparti og de danske regjeringspartiene under ledelse av det danske Venstre ble før helgen enige om neste års statsbudsjett, kalt Finansloven. Dansk Folkeparti krevde at finanslovsforhandlingene skulle sees i sammenheng innvandringspolitikken, og fikk flere viktige gjennomslag for en strenger innvandringspolitikk.

annonse

«Partene har også blitt enige om en rekke tiltak i utenlandsk området, med fokus på at flere flyktninger kun vil være midlertidige i Danmark, i stedet for å bo her permanent. Samtidig har midler blitt utstedt for å utvide den midlertidige grensekontrollen», heter det i regjeringens pressemelding.

annonse

Dansk Folkeparti fikk også gjennomslag for en annen gammel kjepphest: Å etablere danske fengselsplasser i utlandet. Det vil nå skje i løpet av 2019, slik at utvisningskriminelle vil sone der i stedet for i danske fengsler, skriver Dansk Folkeparti på sin hjemmeside.

Ellers gir det danske statsbudsjettet et løft for pensjonistene, noe om også har vært en kampsak for Dansk Folkeparti i alle år.

annonse
annonse

«Som en del av avtalen øker regjeringen og Dansk Folkeparti de økonomiske incitamentene til pensjonister til å jobbe i sitt eldre liv, og øker grunnbeløpet for pensjonene».

Google har blokkert alle annonsene på Resett.
Vi trenger din hjelp for å overleve!

kr.
Velg betalingsmetode
Personelig informasjon

Totalt bidrag: kr. 200,00 One Time

Du kan også støtte oss på Vipps nummer 124526.

Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.

SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du her.Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.