Makvan Kasheikal
Leder for Demokratene i Norge
Erna Solberg. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
Del saken
 • 2K
 •  
 •  
 •  
 •  

10.desember vil Norge slutte seg til FNs migrasjonspakt. Det har regjeringen allerede bestemt. Dette dokumenter har til hensikt å gjøre innvandring enklere, og mange land har nektet å skrive under. Det gjelder blant annet USA, Australia, Israel, Tsjekkia, Ungarn og Sveits, men også flere.

Den norske regjeringen påstår hardnakket at denne traktaten er helt uforpliktende. Vi kan fortsatt ha den innvandringspolitikken vi selv vil. Den innebærer ingen juridiske forpliktelser.

I så fall må det jo være en gåte hvorfor så mange vestlige land har nektet å slutte seg til traktaten. Hva frykter de? Jeg har lest begrunnelsen til blant annet Israels og Tsjekkias statsministere. De hevder begge at denne FN-pakten vil resultere i økt innvandring til deres land, og ødeleggelse av deres lands nasjonale identitet.

For selvsagt: Juridisk bindende eller ikke: Pakten gir føringer, og dens utgangspunkt er at flytting av folk mellom land er positivt.

«Det er forpliktelser i avtalen, selv om det ikke er juridisk bindende, og den setter innvandringspolitikkens retning og kan brukes til å legge press på regjeringen i internasjonale fora,” sier Dansk Folkepartis innvandringspolitiske talsmann Martin Henriksen til Den Korte Avis. Det har han selvsagt rett i, og det gjelder også for Norge. Denne FN-pakten vil bli brukt for det den er verd for alle som ønsker en fri innvandring til Norge. For om den ikke er juridisk bindende, vil de hevde at vi er moralsk forpliktet til å følge den opp, siden vi har underskrevet den.

I tillegg til å fremme innvandring inneholder FN-pakten sterke inngripen i ytringsfriheten, noe som sågar har fått den norske redaktørforeningen til å være kritisk.

Den sier at regjeringene skal utdanne pressen i riktig ordbruk om innvandring, støtte journalistikk av en viss etisk standard og kutte støtte til mediekanaler som «systematisk fremmer intoleranse, fremmedfrykt, rasisme og andre former for diskriminering mot immigranter».

Med disse formuleringene ligger statsstøtten til Hege Storhaugs Human Right Service tynt an. Det er i alle fall sikkert. Det er bare for venstresiden å hamre løs på alle som er kritiske til islamsk innvandring, og stemple dem som ekstremister, så kuttes statsstøtte og demonstrasjonstog forbys, mens pengestrømmen åpnes til alle som kjemper for økt innvandring.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 2K
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]