Illustrasjonsfoto: Johan Nilsson / TT
annonse

Politiet sier at en gjenstand som trolig var en håndgranat, ble kastet inn på en pub sentralt i Göteborg fredag morgen. Ingen ble skadd.

annonse

Politiet fikk ved 7.30-tiden fredag morgen inn meldinger om knust glass og et høyt smell fra puben Flying Scotsman i Storgatan i Göteborg.

annonse

– Det har inntruffet en eksplosjon, trolig på innsiden av restauranten Flying Scotsman på Storgatan. I forbindelse med det ble to yngre, sortkledde og maskerte personer observert løpende fra stedet i retning Heden, sa Thomas Fuxborg, pressetalsperson for politiet i Region Väst, til Aftonbladet.

– Vitner har opplyst at de først hørte glass knuse og senere hørte en eksplosjon, så trolig ble noe kastet inn i restauranten, sa Fuxborg.

annonse
annonse

Politiets bombegruppe rykket senere ut til puben for å undersøke gjenstanden. En leilighet i nærheten ble midlertidig evakuert.

Til TT opplyser politiet at det trolig var en håndgranat som ble kastet inn i puben. De slår videre fast at ingen ble skadd.

Hendelsen etterforskes som allmennfarlig ødeleggelse. Det var ikke noe kjent trusselbilde mot puben som ble rammet.

De to som ble observert løpende fra stedet, var ved 12-tiden fredag ennå ikke pågrepet.

(©NTB)

Google har blokkert alle annonsene på Resett.
Vi trenger din hjelp for å overleve!

kr.
Velg betalingsmetode
Personelig informasjon

Totalt bidrag: kr. 200,00 One Time

Du kan også støtte oss på Vipps nummer 124526.

Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.

SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du her.Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.