Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

To menn i 20-årene er pågrepet i Trondheim, mistenkt for et væpnet ran hjemme hos en mann i 40-årene.

Mennene ble pågrepet natt til fredag uten dramatikk, ifølge politiet.

– De viste fram et våpen, men vi ønsker av hensyn til etterforskningen ikke gå ut med opplysninger om våpenet. En av de mistenkte har vært i kontakt med oss tidligere, sier operasjonsleder Bengt Tiller i Trøndelag politidistrikt til NTB.

Mennene fikk ikke med seg store verdier. Det skal være relasjoner mellom de mistenkte ransmennene og fornærmede. Tiller sier at de to mennene skal avhøres fredag formiddag.

Politiet fikk melding om ranet klokken 22.52 torsdag kveld, men ventet med å melde om hendelsen til de mistenkte gjerningsmennene ble pågrepet. Klokken 05.07 kunne politiet stadfeste at pågripelsene var et faktum.

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]