Ringvoll 20181206. Det snør på Østlandet torsdag kveld og føret er svært dårlig. Dette vogntoget står på tvers i veien på Ringvoll i Østfold. Foto: Tor Aage Hansen / NTB scanpix
annonse

Det er varslet mye nedbør i Sør-Norge de neste dagene, og med temperaturer ned mot null grader ber Vegtrafikksentralen bilistene om å kjøre forsiktig.

annonse

Ifølge Vegtrafikksentralen bør bilister i Agder, Telemark, Vestfold og Buskerud være ekstra varsomme.

annonse

– Torsdag kveld og fredag ventes vanskelige kjøreforhold på grunn av snø og temperaturer rundt null grader. Vi ber bilister kjøre etter forholdene og vise hensyn, skriver Vegtrafikksentralen på Twitter torsdag kveld.

Meteorologisk institutt har utvidet sitt farevarsel om vanskelige kjøreforhold til å gjelde helt fram mot midnatt lørdag. Varselet gjelder for Øst- og Sørlandet. Det er meldt store mengder snø, sludd og regn, og det er ifølge meteorologene også fare for underkjølt regn de neste tre dagene.

annonse
annonse

Ved Hønefoss har to biler kollidert torsdag kveld etter at en av bilene fikk sleng på grunn av føreforhold, melder Sørøst politidistrikt til NTB.

– To kvinner og to menn er involvert i ulykken. En av dem er skadd, men tilstand er ukjent, sier operasjonsleder Trond Egil Groth.

Samtidig advarer Oslo-politiet mot glatt føre på flere strekninger.

– Kjør etter forholdene, skriver Oslo politidistrikt på Twitter.

(©NTB)

[email protected]

Google har blokkert alle annonsene på Resett.
Vi trenger din hjelp for å overleve!

kr.
Velg betalingsmetode
Personelig informasjon

Totalt bidrag: kr. 200,00 One Time

Du kan også støtte oss på Vipps nummer 124526.

Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.

SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du her.Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.