Illustrasjonsbilde. FINBARR WEBSTER/REX/SHUTTERSTOCK (9933324CK)
annonse
annonse

FN-pakten om innvandring som den norske regjeringen har vedtatt å slutte seg til har til hensikt å forby innvandringskritikk. Det sier den tidligere lederen for det britiske uavhengighetspartiet, Nigel Farage. Han har meldt seg ut av partiet fordi han mener det kun er opptatt av innvandring, men har ikke endret sitt restriktive syn på innvandring.

Angrepene på ytringsfriheten mener han er noe av det farligste ved hele FN-pakten. «De vil gjøre det kriminelt å kritisere masseinnvandring,» sier Farage til Fox News. Han er urolig over at innvandringskritiske medier ikke skal kunne få økonomisk støtte fra statene på linje med andre medier.

«Det står tydelig at det handler om medier som er «intolerante», «fremmedfiendtlige», eller «rasistiske» i sin kritikk mot masseinnvandring», konstaterer han.

annonse

«Når man begynner å anvende den typen av karakteristikker er neste steg at mennesker kan defineres som skyldige i «hatkriminalitet». Denne avtalen er et forsøk fra FNs side på å gjøre all kritikk av masseinnvandring til noe som bør betraktes som kriminelt,» sier Farage.

Intervjuet med Fox News kan du se her:

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon