Italienske nødetater hjelper mennesker som ble skadd etter at det brøt ut panikk på en nattklubb i Corinaldo sentralt i Italia natt til lørdag. Foto: Vigili del Fuoco via AP / NTB scanpix.
annonse

Seks personer mistet livet og 35 mennesker ble skadd da det oppsto panikk på en nattklubb i nærheten av den italienske havnebyen Ancona natt til lørdag.

annonse
annonse

Blant de døde var tre jenter og to gutter, samt en voksen kvinne som hadde blitt med datteren sin til diskoteket i Corinaldo der en italiensk rapper holdt konsert natt til lørdag. Deres nøyaktige alder oppgis ikke.

annonse

Ifølge brannvesenet har de som var til stede på konserten fortalt at panikken oppsto da det ble sprutet ut en substans som minnet om pepperspray i lokalet.

I kaoset som oppsto på det overfylte utestedet ble 35 mennesker skadd, i tillegg til de seks som mistet livet, opplyser politisjef Oreste Capocasa i Ancona. Tolv personer betegnes som alvorlig skadd.

annonse

Ønsker du å bidra til å holde Resett gående?

Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

De første anslagene går ut på at rundt 1.000 personer var til stede på nattklubben Lanterna Azzurra (Den blå lanterne) for å få med seg konserten med rapperen Sfera Ebbasta. Nattklubben ligger i utkanten av småbyen Madonna del Piano, rundt fire mil vest for Ancona, som ligger ved Adriaterhavskysten.

En 16 år gammel gutt sier til det italienske nyhetsbyrået ANSA at panikken brøt ut mens folk danset før selve konserten begynte. Han sier at minst en av nødutgangene var sperret da han prøvde å rømme.

Nyhetsbyrået skriver at myndighetene undersøker hvorvidt nødutgangene virket som de skulle.

(©NTB)

[email protected]

Google har blokkert alle annonser på Resett
Vi trenger din hjelp for å overleve

Støtt oss ved å tegne medlemskap her
Betal til kontonummer 1503.94.12826 eller
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
PayPal Logo

Du kan støtte Resett på Vipps nummer 124526

Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.