Nigel Farage. (Photo by Paul ELLIS / AFP)
Del saken
 • 1.8K
 •  
 •  
 •  
 •  

Nigel Farage er ikke min helt, men jeg har i dag sett et intervju av Farage som jeg finner det nødvendig å dele.

Dette fordi jeg opplever det som er på vei til å skje med forslag til gjennomføring av den nye «FN-pakten» som et særdeles alvorlig angrep på selve fundamentet for vårt demokrati. Et særdeles alvorlig angrep på FRIHET og YTRINGSFRIHET i den frie verden. Jeg ser det som en farlig videreføring av «Ytringsansvaret» som Jonas Gahr Støre og AP forsøkte å innføre etter alt oppstyret rundt karikaturtegningene – for mer enn 10 år siden.

Min far, Øistein E. Guderud, var 16 år da han – med fare for sitt og sine beste venners liv – modig tok initiativ til å starte Milorg i Bærum. Unge gutter ble enige om å kjempe mot krefter som ønsket å innskrenke FRIHET og YTRINGSFRIHET for alle i Europa.

I en bok om Øistein: Gutten som lurte Gestapo (skrevet av Harald Utter), kan man på side 12 lese om hvordan Øistein sammen med sin far Erling og hans gode venn Arnulf Øverland, tidlig så at utviklingen i Europa gikk i helt feil retning. Nå ser vi tegn på at dette i verste fall vil kunne utvikle seg til å skje igjen. Tidlig skrev Arnulf Øverland at: «Du må ikke sove…»

Europa brenner
Se på hva som nå skjer i Europa! Sverige og Frankrike brenner allerede: Europa brenner!

Frankrike brenner IKKE på grunn av en bensinavgift på 8 øre. Jeg ser opprøret i Frankrike som uttrykk for stor frustrasjon fra vanlige folk. Stor frustrasjon fra vanlige folk, som føler at de IKKE blir hørt. Stor frustrasjon fra vanlige folk, som føler at den politiske «eliten» lenge har fattet beslutninger uten reell forankring i folket. Stor frustrasjon fra vanlige folk, som opplever at en ny «FN-pakt» og en rekke andre betydelige beslutninger har blitt og kan bli iverksatt uten aksept fra folket – og uten å ta hensyn til konsekvenser for frie folk og nasjoner.

Reell begrensning av FRIHET og YTRINGSFRIHET er verktøy som «eliten» vil bruke for å påtvinge innholdet i den nye FN-pakten. Eliten tar sikte på å innføre en rekke begrensninger i RÅDERETT og YTRINGSFRIHET for frie folk og frie nasjoner i Europa – grunnleggende verdier mange modig har vært villige til å ofre livet for.

Stans i tide! Si klart og høyt NEI til den høyst urimelige FN-pakten. Jeg er ingen stor tilhenger av Clinton, men jeg har lenge sett den store faren som nå også Hillary Clinton påpeker, når hun i et intervju med The Guardian sier:
«Europa må få kontroll på innvandringen fordi det er det som tente flammen til den voksende høyrepopulismen på kontinentet».

Jeg oppfordrer statsminister, Erna Solberg, og øvrige statsministre i Europa – si NEI til denne ytterst farlige FN-pakten.

Denne FN-pakten, og måten den er kommet i stand på, er ytterst farlig for FRIHET og FRED i Europa. Jeg vil hevde at den på sikt også vil kunne føre til FNs fall.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 1.8K
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]