Illustrasjonsbilde. (Kalle Parkkinen/Lehtikuva via AP)
annonse
annonse

Politiet i Finland ber foreldre passe på at utenlandske menn ikke får kontakt med barna deres. Årsaken er at en ti år gammel jente ble seksuelt utnyttet av en innvandrergjeng gjentatte ganger, skriver den britiske avisen The Sun.

Sju medlemmer av innvandrergjengen, mellom 20 og 40 år, er arrestert i denne spesielle saken. De skal ha snakket med henne på nettet før de voldtok henne hjemme hos dem i Uleåborg, Nordvest-Finland.

De mistenkte kjente hverandre. De var alle ifølge The Sun kommet til Finland som innvandrere eller flyktninger.

annonse

«Unge mennesker kan treffe en fremmed tilfeldig, for eksempel under en fest. Noen kan tilby dem noe godt, slik som tobakk eller alkohol, som igjen kan starte en ekkel kjede av hendelser,» sier Markus Kiiskinen fra Uleåborgs politiet til den finske avisen Ilta-Sanomat, sitert av The Sun.

Politiet advarer nå unge jenter og foreldre om å være årvåken på sosiale medier. Og unge jenter advares mot å bli kontaktet av utenlandske menn på sosiale medier, skriver The Sun.

Foreldre oppfordres til å være oppmerksomme på hvem deres barn tilbringer tid sammen med, både offline og online.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon