REUTERS/Loay Abu Haykel (WEST BANK)
annonse

En pakistansk mann som brutalt stakk ihjel en irsk foreleser utenfor et universitet i Frankrike, hevder at han «fornærmet» profeten Muhammad, skriver Irish Post.

annonse
annonse

Engelsklæreren John Dowling, 66, ble knivstukket 13 ganger utenfor Pôle Universitaire Léonard de Vinci i nordvest Paris da han dro til lunsj på onsdag.

annonse

Ali R., den 37-årige tidligere studenten som ble arrestert for drapet, har innrømmet at han hadde noe personlig imot læreren etter å ha strøket til eksamen i fjor.

Ali kom til Frankrike for to år siden for å gå på skolen, men besto ikke sitt første år. Kamera-opptak viser at John Dowling snakker rolig med Ali utenfor skolen før han tar frem en kniv og stikker den inn i halsen og brystet hans.

annonse

Ønsker du å bidra til å holde Resett gående?

Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Ali hevder til det franske politiet at foreleseren hadde gjort narr av islam under forelesningene ved universitetet. Men påstanden blir sett på som som tvilsom, ingen andre i klassen husker det, skriver Irish Post.

«Vi har ikke bevis på radikalisering, men heller en følelse av at vi har å gjøre med noen som er veldig religiøse, veldig fromme, veldig praktiserende,» sier en representant for politiet.

 

Google har blokkert alle annonser på Resett
Vi trenger din hjelp for å overleve

Støtt oss ved å tegne medlemskap her
Betal til kontonummer 1503.94.12826 eller
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
PayPal Logo

Du kan støtte Resett på Vipps nummer 124526

Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.