Mazyar Keshvari. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
annonse

Mazyar Keshvari (Frp), som er siktet for grovt bedrageri i forbindelse med innlevering av reiseregninger, kommer tilbake på jobb på Stortinget tirsdag.

annonse

Det bekrefter parlamentarisk leder Hans Andreas Limi i Frp overfor TV 2.

annonse
Reklame fra Resett butikken

17. oktober avslørte Aftenposten at Keshvari (37) har levert reiseregninger for en rekke reiser som ikke har funnet sted. Keshvari har erkjent og beklaget og forklart at han vil tilbakebetale pengene. Stortingsrepresentanten fra Oslo har vært sykmeldt siden 9. oktober.

– Keshvari er fortsatt stortingsrepresentant, helt uavhengig av hva som har skjedd. Det vil han fortsette som, og han gjenopptar sitt verv tirsdag. Politiet er i gang med etterforskningen, så det får vi bare avvente, sier Limi til TV 2.

Frp-politikeren har erkjent at han har levert feilaktige reiseregninger, og 18. oktober ble Oslo-representanten anmeldt av Stortingets administrasjon.

annonse
annonse

Politiet gjennomførte sitt første og så langt eneste avhør av Frp-profilen 23. november.

– Etter det har Keshvari opplyst at han er for syk til å bli avhørt, sier lederen for seksjon for økonomi- og spesialetterforskning i Oslo politidistrikt, Rune Skjold.

Keshvaris forsvarer, advokat Arne Gunnar Aas, bekrefter overfor TV 2 at det er berammet et nytt avhør med politiet i starten av januar.

annonse
Reklame

Keshvari har ikke besvart henvendelsene fra TV 2 mandag.

(©NTB)

[email protected]

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.